“Mondenii” pluseaza cu actori si personaje noi, la Prima TV

Inca din primul episod, “Mondenii” de la Prima TV pluseaza cu peste zece personaje noi, care vor pune concurenta la grea incercare.

Radu Mazare, Dan Bursuc, Nati Meir, Nicolae Guta, Sorin Oprescu, Daniela Gyorfi, Roxy Manelista, Adrian Minune, Oana si Viorel Lis, sunt doar cateva dintre noile personaje mondene.

Nu vor lipsi nici poantele savuroase si situatiile comice, care cu siguranta vor face deliciul publicului telespectator.

Spre exemplu, Simona Senzual si Diana Munteanu merg la biserica pentru o discutie inedita cu preotul. Aici blondele reinterpreteaza toate simbolurile bisericesti, conform codului de Dorobanti, si ii cer preotului ca duminica dimineata sa dea muzica mai incet, pentru ca le strica somnul de frumusete.

“Mondenii” Bursuc si Guta vor sa infiinteze o universitatea de manele si se duc la “Comisia pentru Acreditarea Institutiilor de Invatamant Superior”. Presedintele comisiei este chiar Ecaterina Andronescu, care nu se lasa convinsa de cei doi, pana cand acestia nu aduc “bugetul invatamantului”.

Dar asta nu e tot. Daca vreti sa vedeti cum se descurca EBA, Vadim si Becali in Parlamentul European, cum primeste Dani vizita neanuntata a Mihaelei Radulescu, ce bancuri v-a pregatit Mosul Doroftei, cu cine o inseala Banica Jr. pe Andreea Marin, dar si multe altele, urmariti “Mondenii Show”, marti, 6 octombrie, de la ora 20:30, numai la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.