“Miss fata de la tara” va fi produs de Time Warner

Formatul “Miss fata de la tara” bifeaza o noua realizare internationala. Acesta va fi produs de gigantul media Time Warner, cea mai mare companie media din Statele Unite ale Americii. Aceasta a fost fondata in ianuarie 1990, prin fuziunea companiilor Time Inc. și Warner Communications.

Formatul TV romanesc „Miss fata de la tara” este distribuit la nivel international de Tim Crescenti, unul dintre cei mai influenti distribuitori de formate de televiziune din SUA si presedintele companiei Small World IF.

Sunt incantat sa lucrez cu Media Factory si Prima TV si sa prezint lumii intregi formatul “Miss fata de la tara”. Din Franta pana in Ucraina, din Suedia pana in SUA, feedback-ul a fost fantastic. Ironia face ca, de-a lungul timpului, am adus foarte multe formate in Romania si trebuia sa fiu la Bucuresti cel putin de trei ori pe an. De aceea, sunt mandru acum sa reprezint Romania, Prima TV si Media Factory”, marturiseste Tim Crescenti.

“Miss fata de la tara” a fost achizitionat de compania Viasat Broadcasting pentru a fi difuzat in 11 tari, printre care Suedia, Danemarca, Norvegia, Ungaria, Republica Ceha şi Ghana. Iar in acest moment, o versiune locala a emisiunii este in productie si in Ucraina.

Finala editiei orginale romanesti “Miss fata de la tara” – luni, 28 noiembrie, de la ora 20.30, la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.