“Dansez pentru tine”: A plouat cu note de zece la folclor in ploaie

La “Dansez pentru tine” de vineri seara s-a dansat in ploaie si s-a facut spectacol cu tema Balul strazii, iar juriul a impartit multe note de zece la folclor. Inca o pereche a parasit competitia, Catrinel Sandu l-a detronat pe Pepe dupa doua saptamani consecutive in care acesta a luat cele mai mari note, iar seara s-a incheiat cu o condamnare la duel neasteptata.

Timp de aproape cinci ore cat a durat emisiunea, Pro Tv a fost lider absolut de audienta pe toate categoriile de public, cu cifre duble fata de programele concurente. In minutul de maxima audienta, 20.51, aproape 2,5 milioane de romani urmareau emisiunea ”Dansez pentru tine”. Pe publicul din mediul urban, Pro Tv a inregistrat, la 21.16, un varf de audienta de 11,3 puncte de rating si 25,2 % cota de piata, de aproape trei ori mai mult decat Antena 1, care s-a clasat a treia, cu doar 3,9 puncte de rating si 8,7 % cota de piata.

Pro Tv , lider de audienta

Emisiunea ”Dansez pentru tine” a devansat toate celelalte programe. Astfel, pe publicul din mediul urban, Pro Tv a obtinut o audienta medie de 7,1 puncte de rating si 22,3 % cota de piata, fata de Antena 1 care a adunat numai 2,9 puncte de rating si 8,9 procente din cota de piata. Si pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, Pro Tv a fost lider detasat cu o medie de 6,5 puncte de rating si 24,6 procente din cota de piata, adica de doua ori mai mult decat Antena 1 – 3,1 puncte de rating si 11,9 % cota de piata.

Vineri seara la “Dansez pentru tine” publicul a decis ca perechea ce trebuie sa paraseasca ringul este cea formata din Alex de la Zero si Cornelia, dupa un duel cu perechea formata din Aylin si Ovidiu. La sfarsitul unei saptamani grele, in care au stat mai mult in sala de repetitii decat acasa, cele doua perechi dueliste au fost sustinute de galerii, dar au avut parte si de surprize: Aylin a fost de-a dreptul emotionata sa le vada in ring pe fostele sale colege de la trupa Pops, Minola si Diana, care au dansat pentru a o sustine, iar Alex de la trupa Zero a fost incurajat in pasi de dans chiar de iubita sa si sora geamana a acesteia. Dupa dansuri spectaculoase, din care s-a vazut cat de mult au muncit, publicul a decis ca perechea formata din Alex si Cornelia sa paraseasca competitia.

Folclorul in ploaie, supravegheat cu atentie de Nea Marin, a adus cele mai mari note pentru toate perechile, desi coregrafiile nu au fost deloc usoare, iar dansurile au fost ingreunate de stropii puternici de apa. Juriul a fost foarte generos si, impresionat de frumusetea dansurilor, a impartit foarte multe note de zece.

Bucuros ca vede dansuri atat de frumoase, Wilmark chiar s-a urcat pe masa de cateva ori atunci cand a ridicat cartonsaul cu nota zece, in semn de apreciere. Desi are un picior accidentat si poarta aproape tot timpul o fasa cu zinc, pe care o scoate inainte de emisiune, Catrinel Sandu a facut spectacol vineri seara la “Dansez pentru tine” si a reusit sa obtina note de zece atat la folclor in ploaie, cat si la dansul tras la sorti, dans tiganesc cu tema Balul strazii. Catrinel si partenerul ei, Ionut, au incheiat seara cu multe motive de bucurie: sunt pe locul intai, reusind sa detroneze perechea formata din Pepe si Andreea.

La finalul serii de vineri, cele doua perechi condamnate la duel pentru saptamana viitoare sunt formate din Daniel Nitoiu si Alexandra si Andreea Ibaka si Paul.

Citeste totul aici

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.