Românii sunt provocaţi să răspundă la întrebarea: De ce iubesc România?

Anul acesta, pentru 1 Decembrie, la 16 ani de ProTv, românii sunt provocaţi să demonstreze că au curajul de a iubi această ţară, cu bune şi rele. Pentru ca declaraţiile lor să ajungă în faţa întregii lumi, ei au la dispoziţie trei mijloace prin care se pot face auziţi: http://cabina.protv.ro, site-ul www.deceiubescromania.ro, iar pe protv.ro găsesc aplicaţia prin care îşi pot face profil de român.

Cele mai puternice mesaje vor putea fi urmărite la ProTv, chiar de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României.

Lansată luni, pe 21 noiembrie, Cabina ProTv a atras deja sute de utilizatori dornici să-şi declare sentimentele pentru ţara natală. De asemenea, prin intermediul site-ului protv.ro, oricine se poate mândri că este român, realizând, cu ajutorul aplicaţiei speciale, „profilul de român”, pe care îl pot ulterior încărca pe Facebook, pe care nu mai puţin de 3,8 milioane de români au cont.

Pe Facebook, pe pagina special dedicată campaniei „De ce iubesc România?”, fanii pot afla care sunt motivele pentru care iubesc România atat vedete precum Pavel Bartoş, Horia Brenciu sau Jojo, cat si oameni obişnuiţi, patrioţi convinşi.

One thought on “Românii sunt provocaţi să răspundă la întrebarea: De ce iubesc România?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.