S-a rupt lantul de iubire si Udrea de Cocos

Dupa zece ani de casnicie si 15 de prietenie, Elena Udrea si Dorin Cocos au auntat printr-un comunicat ca au pus capat mariajului. Cei doi au hotarat sa divorteze amiabil, in fata notarului, dupa o analiza indelungata. Cauzele invocate sunt carierele profesionale diferite si incompatibile, care i-au impiedicat sa acorde suficient timp relatiei, dar si presiuni din exterior.

image

„Decizia de a ne desparti vine dupa o analiza indelungata si profunda a relatiei noastre si a optiunilor de viitor a fiecaruia dintre noi.
Faptul ca avem cariere atat de diferite si, in cazul nostru, chiar incompatibile, unul politica, altul afaceri, ne-a privat de timpul petrecut impreuna necesar relatiei si a supus casatoria unor presiuni din exterior care au afectat-o iremediabil.
De astazi, mergem pe drumuri separate, dar pastram prietenia si parteneriatul solid construite in ultimii 15 ani, ramanand in cele mai bune relatii.
Multumim familiilor si prietenilor care ne-au fost si ne sunt alaturi si rugam pe toti cei care ar putea fi interesati de acest subiect sa dea dovada de intelegere fata de noi si sa ne respecte intimitatea”, isi incheie comunicatul Udrea si Cocos.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.