Prima TV, lider de audienţă cu “Cronica Cârcotaşilor”

• Show-ul prezentat de Găinusă şi Dezbrăcatu’ a fost cel mai urmărit program al serii       

Miercuri, 24 octombrie, programele difuzate de Prima TV în prime time s-au numărat printre cele mai urmărite producţii de televiziune, “Cronica Cârcotaşilor” fiind lider de audienţă.

Conform datelor furnizate de Kantar Media Audiences copyright ARMADATA S.R.L., şi prelucrate de Departamentul Research Prima TV, “Cronica Cârcotaşilor” a înregistrat o medie de audienţă de 5 puncte de rating şi 12% share, în rândul telespectatorilor din categoria publicului tânar şi activ, în timp ce pe core target-ul emisiunii, show-ul a fost lider de piaţa cu 4,4% rating şi 12,3% share, clasând Prima TV pe primul loc în topul celor mai urmărite staţii TV.

La ora 21.49, emisiunea prezentată de Mihai Găinusă şi Dezbrăcatu’ a atins un vârf de 8,2 puncte de rating şi 20,7 procente cotă de piaţă.

Programele “Iubiri secrete”, “Cronica Cârcotaşilor” şi “Trăsniţii”, difuzate în prime time de televiziunea din Pipera, au înregistrat o medie de audienţă de 4,5 puncte de rating şi 11,6 procente cotă de piaţă, clasând Prima TV pe locul doi în topul celor mai urmărite staţii, Antena 1 şi Kanal D ocupând următoarele două poziţii, cu 3,4% rating şi 8,7% share, respectiv 2,7% rating şi 7,1% share.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.