Peste doua milioane de telespectatori au urmarit cea de-a doua editie a Confruntarilor de la “Vocea Romaniei”

Emotia si tensiunea au atins din nou cote maxime la “Vocea Romaniei”, show-ul de la ProTV transmis marti seara. Voci extraordinare i-au pus si de aceasta data in mare dificultate pe cei patru antrenori. Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu si-au prezentat cu mandrie duetele pregatite pentru aceasta etapa, iar rezultatele obtinute de elevii lor pe scena au facut decizia finala si mai dificila.

Marti, 8 noiembrie, Pro Tv a adunat in fata micilor ecrane in minutul de maxima audient,a inregistrat la 21.11, peste doua milioane de telespectatori din intreaga Romanie. Si la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTV obtinea in minutul de aur de la 21.08 – 13,4 puncte de rating si o cota de piata de 34,9%. In acest minut, Antena 1 obtinea doar 4,4 puncte de rating si 11,4% cota de piata.
ProTV a fost lider de piata pe toate segmentele de public, pe toata durata emisiunii (20.14-22.23). Astfel, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, ProTv inregistra o audienta medie de 9,5 puncte de rating si o cota de piata de 26,1% , in timp ce Antena 1 obtinea apropape jumatate, 5,5 puncte de rating si 15,2% cota de piata.
Pe intreg publicul din mediul urban, ProTV a inregistrat 8,3 puncte de rating si o cota de piata de 18,6%, Antena 1 obtinind doar 5,5 puncte de rating si 12,4% cota de piata.

A doua etapa a Confruntarilor a fost deschisa de echipa lui Marius Moga: Aldo Blaga si Andrei Ciobanu, care au cantat piesa “I want it that way” a celor de la Backstreet Boys. “Au facut piesa mai buna decat era”, a fost de parere antrenorul lor, Marius Moga. Duetul a sunat cald si frumos, asa ca laudele au venit si din partea celorlalti. “N-aveti nici unul dintre voi cum sa va opriti aici. Sunt atatea fete care va plac atunci cand cantati, incat trebuie sa faceti ceva in continuare”, le-a spus si Smiley. Cu toate astea, Marius a decis sa mearga mai departe cu Aldo Blaga. Tot Marius a adus pe scena una dintre cele mai energice combinatii ale serii: Aldo Blaga si Andrei Ciobanu. Cele doua s-au transformat in veritabile staruri rock si au cantat piesa “So what” a lui Pink. Alegerea a fost dificila, dar intr-un filnal Loredana a trecut in etapa urmatoare, pentru ca “a avut o sclipire in plus, a avut curajul sa impinga un pic mai mult”, a spus Moga. Cel mai dificil moment al serii pentru antrenorul Moga a fost de departe duetul dintre Oana Radu si Andreea Crepcia. Fetele au cantat piesa “Halo” de la Beyonce. “Nu stiu cum as putea sa aleg ca una sa ramana si alta sa plece. Indiferent ce se intampla, ele sunt doua voci ale Romaniei”, a declarat Marius. Smiley a fost si el la fel de impresionat de prestatia celor doua fete si, desi erau dintr-o echipa concurenta, nu a ezitat sa-si afirme admiratia. “Ma bucur ca fac parte din aceasta emisiune si mi-e dat sa vad asa ceva pe scena, pe o scena din Romania mai ales. Sunteti uluitoare!”, le-a spus el. Momentul deciziei a fost pentru Marius Moga un calvar si i-au trebuit minute bune sa ajunga la o concluzie. In cele din urma a ales sa mearga mai departe la “Vocea Romaniei” alaturi de Oana Radu, iar Andreei Crepcia i-a promis ca, pana de Craciun, single-ul ei se va auzi la toate radiourile. Momentul decisiv a fost atat de dificil pentru Moga, incat la final acesta avea ochii inlacrimati.

De o seara plina de adrenalina a avut parte si Loredana. Ea a adus pe scena de la “Vocea Romaniei” unul dintre cele mai trasnite duete din competitie: Iulian Canaf si Andrei Ion. Piesa “Sailing” a lui Rod Steward, interpretata de cei doi, a fost transformata in totalitate, primind o amprenta mai mult decat personala a celor doi interpreti. Prestatia lor i-a ridicat de pe scaun pe toti cei patru antrenori. “Tu esti un fenomen al muzicii” i-a spus Smiley lui Iulian Canaf, dupa ce l-a auzit cantand. Desi antrenorii au inclinat balanta in favoarea lui Andrei Ion, Loredana a ales sa mearga mai departe cu Iulian Canaf, blues-man-ul care a facut senzatie in concurs. Galatiul s-a duelat aseara pe scena de la “Vocea Romaniei” prin Alina Toma si Alexandra Penciu. Desi a fost numit de Loredana unul dintre cele mai dificile duete din echipa ei, la care s-a muncit foarte mult, fetele s-au descurcat intr-un final foarte bine si au cantat ca la carte piesa “Why” a lui Annie Lennox.

Smiley a intrat in arena vocilor cu doua duete. Primul, format din Maximilian Muntean si Marian Vasilescu a cucerit imediat publicul prin sensibilitatea cu care cei doi au interpretat “Hey Jude”, piesa celor de la Beatles. Max a fost sustinut din culise si de fratele lui, Sebastian, concurent in echipa lui Marius Moga. Se pare ca acesta i-a purtat noroc, pentru ca a fost ales sa mearga mai departe. Surpriza celei de-a doua editii a venit din echipa lui Smiley, singurul antrenor care s-a prezentat in aceasta competitie cu un trio. Pentru ca una din concurentele sale a renuntat sa mai ia parte la acest concurs, Smiley s-a vazut nevoit in ultimul moment sa ia o decizie, asa ca a format un trio din care a renuntat la o singura persoana. Marcel Lovin, Anthony Icuagu si Gabriel Tran au facut show pe piesa lui Ne-yo, “So sick”. Vazand prestatia celor trei, Smiley s-a convins ca tot raul a fost spre bine. Prestatia celor trei a fost foarte apreciata si de ceilalti antrenori. “Ati fost seducatori si ati reusit sa faceti show”, a declarat Loredana, iar Marius i-a marturisit unuia dintre concurenti: “Lovin! Tu ai un nume predestinat!”. Smiley a fost ferm in decizia lui finala si a mers mai departe alaturi de Marcel Lovin si Anthony Icuagu.

Horia Brenciu s-a prezentat in concurs impreuna cu duetul format din Beatrice Vladan si Daniel Dragomir. Desi usor stangaci la inceput, pentru ca nu reuseau sa invete piesa, cei doi au facut in cele din urma show in ringul de la “Vocea Romaniei” pe piesa “It takes two”, cantata de Tina Turner si Rod Stewart. Beatrice a fost sustinuta din culise de Vlad Stoia, si el fost concurent la “Vocea Romaniei”.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.