„Pariu cu viata” revine de astazi la Pro TV

• Luni, 6 februarie, de la 20.30, la PRO TV si in avans, de la ora 10.00, pe voyo.ro

 

„Pariu cu viata” revine cu mai multa muzica, umor si personaje noi luni, 6 februarie, la PRO TV, de la 20.30 si in avans pe Voyo.ro, de la 10.00. LaLa Band, Gica si Tantica, dar si intrigile din familiile Anghel si Popa vor tine telespectatorii in suspans.

Sinopsis

Andrei (Dorian Popa) si Ioana (Alina Eremia) au depasit greutatile prin care au trecut la finalul primului sezon: Andrei e in viata, sanatos, Ioana crede din nou in el si sunt impreuna. Sara (Sore) pare ca a trecut peste obsesia ei pentru Andrei, insa apare un alt obstacol: Cora (Iuliana Matei), o colega de clasa, timida si introvertita, dar cu o voce impresionanta, pe care Andrei o remarca absolut intamplator.

Johnny Camataru, inchis la finalul sezonului 1, le face greutati talentatilor pusti din Colegiul de muzica si din puscarie. Hotarat sa iasa cat mai repede din inchisoare, Johnny o foloseste pe Andreea Radulescu (Diana Dumitrescu) pentru a le impiedica pe Ioana, Sara si Anca (Cristina Ciobanasu) sa depuna marturie impotriva lui.
Gica (Radu Gabriel) a fost promovat subinspector si mutat in sectia de care apartine si Colegiul de muzica. O are in subordinea lui pe Tantica (Elvira Deatcu), iar in relatia cu seful trebuie sa se descurce cu autoritara Zana Craciun (Teo Trandafir), sora Marei Craciun (Carmen Tanase), venita la Bucuresti sa puna ordine in viata fiului, Rares (Costin Sforaru) si a surorii ei. Proaspata promovare nu i-a schimbat cu nimic pe Gica si pe Tantica.

 

Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman  – invitatii lui Maruta

In primul episod din sezonul 2, difuzat pe 6 februarie de la 20.30, la PRO TV si in avans pe Voyo.ro, telespectatorii vor putea urmari un moment emotionant, piesa „Who Wants to Live Forever”, interpretata de Adela Popescu, Dima Trofim si Alina Eremia.

Este un moment in memoria Dianei, tanara indragostita de Tudor, care a disparut lasand in urma ei o scrisoare de adio. Este un moment trist, plin de semnificatie, cu o coregrafie realizata bineinteles de Vica, cu care am lucrat si la Dansez pentru tine si mi-a facut mare placere. Acest moment a fost filmat in decembrie, iar imprimarea melodiei a coincis cu perioada in care am inceput colaborarea cu Dj Project, asa ca luna decembrie pentru mine s-a indentificat cu muzica”, spune Adela Popescu.

Tot luni, 6 februarie, de la 17.45, in platoul emisiunii „Happy Hour” vor fi invitati Alina Eremia, Dorian Popa, Cristina Ciobanasu si Vlad Gherman pentru a dezvalui cateva dintre noutatile sezonului 2 din „Pariu cu viata” si vor interpreta in premiera piesa „To the Moon and Back”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.