Nunta Andreei Marin si divortul Biancai Dragusanu l-au adus pe Maruta pe primul loc in topul audientelor

“La Maruta” a inceput anul cu dreptul. Inca de la prima editie din 2014 in care echipa emisiunii a dezvaluit detalii  nestiute de la nunta Andreei Marin cu Tunkay Ozturc, emisiunea a fost lider de audienta.  Mai mult decit atit, editia de ieri, 7 ianuarie, a emisiunii cind Victor Slav a anuntat divortul de Bianca Dragusanu, a inregistrat cele mai bune cifre de audienta la nivelul cotei de piata, de la rebranduirea sa si pina acum.
image

Aproape 3 milioane de romani urmareau ieri emisiunea in minutul de maxima audienta de la 18.13, in timp ce “La Maruta” obtinea 14,5 puncte de rating si 30,6% cota de piata.

Pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, emisiunea difuzata intre 17.30 – 19.00 a inregistrat o audienta medie de 9,1 puncte de rating si 26,9% cota de piata, in timp ce Antena 1 a obtinut doar 4,7 puncte de rating si 13,9% cota de piata.

La nivelul intregii tari, “La Maruta” a fost urmarit in medie de peste 2.100.000 de romani, emisiunea inregistrand audiente de aproape doua ori mai mari decit concurenta. Asa se face ca ProTv inregistra o audienta medie de 11,3 puncte de rating si 23,7% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 6,8 puncte de rating si 14,4% cota de piata.

Emisiunea a fost lider de audienta si pe intreg publicul din mediul urban cu 9,3 puncte de rating si 21,7% cota de piata, in timp ce Antena 1 inregistra 6,4 puncte de rating si 15,0% cota de piata.
Daca inceputul lui 2014 a adus o nunta pentru Andreea Marin si Tuncay Ozturc, pentru Victor Slav si Bianca Dragusanu a venit cu un divort – dupa parerea multora – unul  previzibil.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.