Mădălina Puşcalău Dobrovolschi în Prim-plan la TVR 1

Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan.

Madalina Puscalau Dobrovolschi1

Din 25 ianuarie, dezbaterea zilei pe teme de actualitate, realizată de Ştirile TVR, se vede de luni până joi, în direct, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR+.

Cele mai interesante subiecte de actualitate vor fi dezbătute seară de seară alături de oamenii momentului la Prim-plan, un talk-show care revine din 25 ianuarie în grila TVR 1. Mădălina Puşcalău Dobrovolschi se alătură echipei de jurnalişti moderatori ai emisiunii Prim-plan, din care mai fac parte Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci.

Alina Stancu1De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Mihai Rădulescu va fi moderatorul dezbaterii de luni, Claudiu Lucaci va aduce invitaţi relevanţi la Prim-plan marţi, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi va fi la cârma dezbaterilor de miercuri, iar joi, Alina Stancu va încheia seria emisiunilor Prim-plan a săptămânii.

 Dacă Alina Stancu, Mihai Rădulescu şi Claudiu Lucaci sunt jurnalişti pe Mihai Radulescu_3502care telespectatorii îi urmăresc constant la TVR, Mădălina Puşcalău Dobrovolschi revine la televiziunea publică după aproape 10 ani.

 „Mă bucur să-i pot anunţa pe toţi cei care aşteaptă revenirea mea în televiziune că încep colaboarea cu Televiziunea Română. Este un pas bine chibzuit, care exprimă dorinţa de a oferi experienţa mea postului public de televiziune. Am ales TVR tocmai pentru că am încredere în potenţialul ei şi pentru că vreau să ajut echipa. În plus, cred că TVR este tribuna perfectă pentru emisiuni de calitate, unde pot să contribui la mai buna informare a telespectatorilor şi deloc la promovarea senzaţionalului.

Claudiu Lucaci2În primul rând vreau să promovez în emisiunea pe care o voi modera oameni care nu doar că au ceva de spus, dar care vor să se şi implice în a schimba ceva. Îi aştept, aşadar, pe telespectatori la Prim-plan cu o ediţie specială, în această miercuri, de la ora 21.00, la TVR 1. Îmi doresc, aşa cum i-am obişnuit pe telespectatori, emisiuni dinamice şi interactive, aşa că voi fi foarte atentă la mesajele publicului. Voi prelua în direct întrebările şi comentariile telespectatorilor”, spune Mădalina Puşcalău Dobrovolschi, cea care va modera ediţia de miercuri a emisiunii Prim-plan de la TVR 1.

Dezbaterea Prim-plan va fi urmată, de la 22.30, de emisiunea de autor Starea naţiei, cu Dragoş Pătraru.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.