Jojo a fost sarbatorita pe platourile de filmare de la Divertis

Ziua de joi, 22 aprilie, a fost una plina de surprize pentru Jojo, care si-a aniversat ziua de nastere. Si pentru ca echipa de la “Divertis – Serviciul Roman de Comedie” a vrut sa ii faca ziua de filmare cat mai frumoasa, i-a pregatit actritei de la Pro Tv o surpriza.

Inca de dimineata, cand am ajuns pe platouri, cei din public mi-au cantat “La multi ani”. Iar pe la pranz, chiar cand eram in mijlocul unei filmari, toti s-au oprit, au inceput sa cante si au adus un tort imens. A fost o surpriza foarte placuta pentru mine, dar si pentru colegii mei Valentin Darie si Dj Gojira, ale caror zile de nastere fusesera cu putin timp inainte”, a povestit Jojo.

Chiar si sotul actritei i-a facut o surpriza frumoasa pe platourile de filmare, trimitandu-i un buchet imens de 29 de bujori rosii, florile sale preferate.

Imediat dupa aceste surprize, veselia si buna dispozitie s-au facut simtite si in filmarile pentru editia “Divertis – Serviciul Roman de Comedie” din duminica aceasta, cand telespectatorii vor avea parte, de la 21.30, de momente comice savuroase. Invitata lui Toni Grecu in editia din 25 aprilie este Ana Maria Prodan, care a intrat in jocul celor din Casa PROporului si a interpretat cu haz un rol alaturi de Dragos Stoica si Jojo.

Iar de la 20.30, ”Divertis – Land of Jokes” ofera o multime de scheciuri amuzante in Hard Joke Cafe si Nemuriciul, dar si o parodie a emisiunii ”Frumusete pe muchie de cutit”, in care Doru Parcalabu va intra in pielea lui Victor Slav.

One thought on “Jojo a fost sarbatorita pe platourile de filmare de la Divertis

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.