Iuliana Tudor si Mircea Radu au tras lozul castigator la Mi-s de la tara

• Alina Moldovan si Catalin Georgescu au castigat competitia, la Prima TV

Luni, 25 noiembrie, intr-o atmosfera de gala, Andreea Raicu a prezentat finala showului Mi-s de Iuliana Tudorla tara.
In urma cu doua luni, opt vedete au plecat sa caute fete si baieti dornici sa participe la acest concurs. I-au testat, le-au dat note, i-au pregatit pentru finala, iar aseara telespectatorii si vedetele au decis castigatorii.
Emotiile au fost mari, iar asteptarile pe masura. Concurentii s-au descurcat cu succes la proba costumului popular, proba de creativitate, dar si la proba de dans.

A fost o seara grea pentru toti participantii, dar mai ales pentru Alina, aleasa lui Mircea Radu, care a fost nevoita sa faca fata competitie, desi avea piciorul in ghips. Mircea a sustinut-o si a dansat in locul ei la proba dansului popular, iar tinuta de morosan l-a prins de minune.

In seara marii finale, Mugur Mihaescu, Catalin Botezatu, Andreea Marin, Dana Savuica, Niculina Stoican, Mircea Radu, Gelu Voicu si Iuliana Tudor au urcat pe scena pentru a-si sustine Mircea Raducandidatul printr-un moment artistic pregatit impreuna. Sapte dintre jurati au cantat cate o piesa impreuna cu alesul sau alesa lor, iar Andreea Marin a ales sa-si sustina favorita printr-un discurs.
Atmosfera a fost intretinuta de Elena Gheorghe si Matteo.

Alina Moldovan (Budesti, jud. Maramures), aleasa lui Mircea Radu, si Catalin Georgescu (Poiana Stampei, Bucovina), alesul Iulianei Tudor, au obtinut cel mai mare numar de voturi din partea telespecatorilor si cel mai bun punctaj din partea vedetelor si au  fost desemnati castigatori.

Pe langa mult ravnitul titlu, Alina si Catalin au castigat un premiu in valoare de
10.000 de euro, din care 10.000 de lei ii vor folosi in  folosul comunitatii din care fac parte.

„Nu ma asteptam sa castig marele premiu. Problema cu piciorul m-a descurajat, desi am pornit la drum cu incredere. Multumesc tuturor celor care m-au sustinut si au crezut in mine”, marturiseste Alina.

” Sunt foarte bucuros ca premiul de 10.000 de euro a fost castigat de Alina din Budesti Maramures. Este fata pe care am ales-o si am pregatit-o sa faca fata competitiei pe cat de dure, pe-atat de frumoase de la Mi-s de la tara. Felicitari, Alina! Felicitari echipei de profesionisti cu care am lucrat! Multumesc starurilor din juriu!”, declara Mircea Radu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.