FINALA. Premiu de 60 000 de euro la „Dansez pentru tine”

Dupa sapte editii si dupa aproape trei luni de antrenamente, vineri, 7 mai, publicul va decide cine este castigatorul marelui premiu de 60 000 de euro de la “Dansez pentru tine”.

Iuliana Luciu – Grigore si Catalin Morosanu – Magda au ajuns in ultima etapa a concursului, in care vor fi nevoiti sa convinga telespectatorii ca merita sa castige marele premiu. Finalistii stau de dimineata pana dupa miezul noptii in salile de antrenamente pentru a face fata si ultimei infatisari in ring, unde vor avea de dansat trei stiluri noi: samba, improvizatie si Bollywood.

In urma sms-urilor la 1276 cu textul “Iuliana” sau “Morosanu” si a telefoanelor, perechea care va acumula cele mai multe voturi va fi pe primul loc si va primi trofeul, premiul de 60 000 de euro. Perechea de pe locul al doilea va primi de 20 000 de euro, cu care sa porneasca pe drumul catre indeplinirea visului.

Virgil Iantu si  fiica Andreei Esca danseaza in scop umanitar

Ultima editie din acest sezon a emisiunii “Dansez pentru tine” va mai desemna si castigatorul premiului de popularitate. Cele 5 perechi care nu au ocupat un loc pe podium se lupta pentru premiul de 5000 de euro, pe care-l va primi cea mai populara pereche in functie de voturile telespectatorilor, care pot trimite sms la 1276 sau isi pot vota favoritul pe site-ul dansezpentrutine.ro.

Surorile gemene de la Cheeky Girls se intorc la “Dansez pentru tine”, Virgil Iantu va intra pentru prima data in platoul emisiunii, pentru un vals in scop umanitar. Fetita Andreei Esca, Alexia, va reveni in ringul de la “Dansez pentru tine” alaturi de partenerul ei de la competitiile de dans sportiv, Pavel Bartos va dansa alaturi de fosta sa coregrafa, Victoria Bucun, iar Mihai Petre si sotia sa, Elwira, vor inchide sezonul.

Inainte cu cateva ore de plecarea la competitia “Bailando por un sueno International”, unde vor reprezenta Romania, Laura Cosoi si Bogdan Boanta vor arata pentru prima data telespectatorilor dansul cu care se vor prezenta in prima editie a concursului din Mexic.

Premiul juriului – 3000 de euro

Si juriul va avea o sarcina speciala – Mihai Petre, Beatrice Rancea, Cornel Patrichi, Emilia Popescu si Wilmark vor delibera si vor decide cine merita premiul juriului.

Dupa trei luni de antrenamente, accidentari, zeci de stiluri de dans invatate, unul dintre concurenti, favoritul juriului, are sansa de a castiga premiul in valoare de 3000 de euro care sa-l ajute la implinirea visului pentru care a intrat in concurs.

2 thoughts on “FINALA. Premiu de 60 000 de euro la „Dansez pentru tine”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.