Debut cu succes pentru sezonul 2 din “Las Fierbinti”: serialul a fost lider detasat de audienta

Cel de-al doilea sezon al serialului “Las Fierbinti” a debutat joi seara la Pro Tv cu multe intamplari haioase, interpretari magistrale, actori de calibru si audiente pe masura.

Fierbintenii s-au dovedit a fi inca o data pe placul romanilor. Primele doua episoade difuzate la Pro Tv, incepand cu 20.30, au fost lider detasat de audienta pe toate categoriile de public, surclasand orice alt program al intervalului. Serialul “Las Fierbinti” a inregistrat joi seara, pe publicul sau tinta, un varf de audienta de 14 puncte de rating si 30,3 % cota de piata (21.07).

In intreg intervalul de difuzare – 20.28-22.31 – “Las Fierbinti” a fost lider absolut de audienta, devansand toate celelalte programe TV. Pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, serialul de la Pro Tv a condus cu o audienta medie de 10,5 puncte de rating si 23,3 % cota de piata, adica dublu fata de Antena 1, care, in acelasi interval, obtinea doar 5,2 puncte de rating si 11,5 procente din cota de piata. Si pe publicul din mediul urban “Las Fierbinti” a fost lider detasat, cu o audienta medie de 8,3 puncte de rating si 17,1 % cota de piata, de doua ori mai mult decat Antena 1, care avea doar 4,7 puncte de rating si 9,6 % cota de piata.

Reintalnirea cu personajele din “Las Fierbinti” a fost una plina de voie buna, mai ales ca intamplarile din sat au smuls hohote de ras celor de acasa: nunta Manuelei (Alina Chivulescu) cu primarul Vasile (Gheorghe Ifrim), mireasa uitata in copac de Dorel (Mihai Rait), simpaticul Celentano (Adrian Vancica), care descopera codul lui Da Vinci, magistralii Maia Morgenstern, Gabriela Popescu, Horatiu Malaele si Valentin Uritescu, afacerile puse la cale de trio-ul de success Bobita (Mihai Bobonete), Giani (ConstantinDita) si Dorel (Mihai Rait) si, nu in ultimul rand, muzica lui Margineanu, toate au fost ingredientele unei adevarate seri a comediei.

Joia viitoare, Pro Tv va difuza cel de-al treilea episod “Las Fierbinti”, care va fi urmat de la 21.30 de o alta premiera: serialul de comedie “Spitalul de dementa”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.