“Dansez pentru tine” a ajuns la semifinale

Vineri seara, de la 20.30, la Pro Tv, perechile Andreea Spataru – Antonio, Iuliana Luciu – Grigore si Catalin Morosanu – Magda se vor confrunta in semifinala sezonului al noualea al emisiunii “Dansez pentru tine” pe ritmuri de rumba, electric-boogie. In urma voturilor publicului, doua dintre perechile semifinaliste se vor califica in finala emisiunii din 7 mai, iar cea care va primi cele mai putine voturi se va situa pe locul al III-lea si va primi premiul de 15 000 de euro.

A doua competitie importanta a serii de vineri va fi aceea pentru premiul de popularitate, la care participa toate celelalte perechi eliminate din concurs pana in semifinala.

Catalin Botezatu si Liuba, Dragos Bucurenci si Elena, Anamaria Ferentz si Sasha, Doru Todorut si Ema si Adi Stan (fostul partener al Dianei Dumitrescu, care a plecat in Turcia pentru filmarile pentru noul proiect de toamna de la Acasa) se vor lupta cu cele mai bune dansuri pentru a castiga premiul de popularitate in valoare de 5000 de euro.

Castigatorul se va anunta in editia din 7 mai, iar cei care vor decide cine merita premiul sunt telespectatorii, care pot vota toata saptamana viitoare prin sms la 1276 cu numele favoritului sau pe site, pe pagina www.dansezpentrutine.ro. Voturile de pe site vor conta in proportie de 20%, iar cele prin sms in proportie de 80% in decizia finala.

Ada Condeescu si George Pistereanu, actorii din rolurile principale din filmul “Eu cand vreau sa fluier, fluier”, Alex Velea si logodnica sa, Vali Vijelie si Adriela Morar vor fi prezenti in platoul emisiunii pentru cazuri umanitare.

Aflati pentru a patra oara la mana publicului, Iuliana si Grigore ii roaga din nou pe telespectatori sa-i salveze si sa-i mai ridice inca o treapta in drumul catre implinirea visului. Ei vor face vineri, pe langa rumba si electric-boogie, o parodie dupa povestea din filmul “Liceenii”. Cei care vor sa-l ajute pe Grigore sa-i ofere un viitor fratelui sau pot trimite sms la 1276 cu textul „Iuliana” sau pot suna la 0900 760 605.

Atat Catalin Morosanu si Magda, cat si Andreea Spataru si Antonio se afla pentru prima data in situatia de a convinge telespectatorii ca merita sa mearga mai departe in concurs. Morosanu si Magda vor face o parodie dupa comentariile juriului cu privire la stilul atipic de dans al lui Catalin. Cei care vor ca Magda sa aiba cu ce si unde sa-si creasca fetita pot trimite sms la 1276 cu textul “Catalin” sau pot suna la 0900 760 604.

Pe langa rumba si electric-boogie, Andreea Spataru si Antonio au pregatit o parodie dupa trupa Andre. Telespectatorii care il sustin pe Antonio in visul sau de a-si cumpara o locuinta pentru familia lui din Romania si pentru a-si revedea, dupa aproape 15 ani, familia din Brazilia pot trimite sms la 1276 cu textul “Andreea” sau pot suna la 0900 760 601.

2 thoughts on ““Dansez pentru tine” a ajuns la semifinale

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.