Cătălin Radu Tănase n-a inchis un ochi de ziua lui

• Corespondentul Ştirilor ProTv a împlinit marti 40 de ani

„Pentru prima dată după mulţi ani nu mi-am închis telefonul de ziua mea. Aşa că nu am închis ochii vreo 24 de ore”, a mărturisit corespondentul Ştirilor ProTv, cel care marti a împlinit 40 de ani.

Cătălin a dat startul petrecerii alături de fiica lui, Carina, impreuna cu care a mers la un restaurant chinezesc şi la o cofetărie. Fetiţa lui i-a dăruit un semn de carte, o felicitare, un aranjament din hârtie creponată şi un şerveţel colorat de ea. Seara, prietenii lui, printre care şi Andreea Esca, s-au adunat pentru a-l sărbători aşa cum se cuvine.

„Am primit îmbrăcăminte gri. Cred că vor să mă grizoneze cât mai vizibil, că tot mă rad pe cap şi nu se vede că am albit”, a povestit amuzat Cătălin. Nu mică i-a fost surpriza corespondentului când a aflat că pe pagina de Facebook a Andreei Esca sute de utilizatori i-au urat La mulţi ani!. „O mulţime de oameni au găsit vreme să-mi spună La mulţi ani! pe pagina Andreei de Facebook. E frumos sentimentul că oamenii se bucură pentru tine”, a mărturisit ştiristul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.