De luni, B1 schimba grila

Pe 4 octombrie, B1 îşi lansează grila de toamnă, cu programe noi şi modificări importante în structura unor emisiuni deja consacrate.

Robert Turcescu, “transferul toamnei”, debutează pe B1 cu “100%”, producţia tv care l-a consacrat, difuzată  în prime time, de luni până joi, de la 20.00. Din 4 octombrie, jurnalistul revine la conceptul iniţial al acestei emisiuni, în care dezbaterea va avea loc cu un singur invitat, un interviu clasic, nu o şuetă televizată, ceva total diferit faţă de toate talk show-urile de pe piaţa tv a momentului.

„Naşul”, cel mai longeviv talk show tv, îşi modifică ora de difuzare, tot de luni, 4 octombrie, când va intra de la 21.00. Până la miezul nopţii, Radu Moraru va căuta, împreună cu invitaţii săi, soluţii pentru probleme care ne dor pe toţi, va stârni controverse şi va ajuta în continuare la repunerea României pe direcţia corectă.

Din 4 octombrie, debutează şi talk show-ul „2+1” cu Ioana Lupea şi Mircea Marian, emisiune concepută sub forma unui interviu, cu un singur invitat, pe teme de actualitate, din zona politicului, socialului şi economicului. Producţia va păstra structura Interviurilor 2+1 din „Evenimentul zilei” şi va fi transmisă în direct de luni până joi, de la ora 19.00.

O dată cu lansarea noii grile, se schimbă şi ora de difuzare a emisiunii „Evenimentele zilei”. La fel ca până acum, se vor analiza şi dezbate principalele evenimente ale zilei, însă în trei ore, nu patru, în intervalul 15.00 – 18.00, alături de invitaţii Alinei Stancu şi ai lui Horia Ghibuţiu.

„6! Vine presa va fi prezentată de Ioana Reit (fosta prezentatoare a  Ştirilor de la ora 12.00 ) şi va dura doar o oră, de la 18.00 până la 19.00. Împreună cu invitaţii din studio, Ioana va întoarce pe toate feţele subiectele zilei.

„Săptămâna mondenă” a Roxanei Iliescu devine producţie de sine stătătoare, live, interactivă, cu invitaţi şi cele mai proaspete noutăţi despre vedete, fiind programată în fiecare vineri, de la ora 19.00.

Emisiunile neconvenţionale marca B1 rămân în continuare în grilă, în weekend, pe aceleaşi intervale orare cunoscute. Astfel, Urania va realiza previziunile sale exacte la „Pasul Fortunei” vineri, la 17.00, „Codul lui Oreste” îşi aşteaptă telespectatorii vinerea, de la 22.00, iar Alina Bădic depăşeşte zona de confort a conversaţiei obişnuite la „360°, în fiecare sâmbătă, de la ora 16.30.

Lor li se adaugă „Condamnaţii” (duminica, 19.30), emisiunea realizată de Adriana Stoicescu  (premiată anul acesta cu “Premiul APTR pentru interviu”)  şi „Briefing” (duminica, la 16.00), cu Mădălina Ilinca şi Dana Tacea.

Seara de sâmbătă este dedicată în continuare filmului românesc. Alte programe de referinţă ale sfârşitului de săptămână sunt „Destinaţii la cheie” (sâmbăta, la 14.00; Theea colindă Europa şi oferă telespectatorilor ghidul de călătorie), „Tainele sănătăţii şi frumuseţii” (sâmbătă, la 18.00, cu Lucia Bubulac), „By Monica Columbeanu” (duminica, de la 18.30), „High Life” (duminica, ora 21.00, cu Monica Stan) şi „Cinemas” (duminica, 23.00 – Florin Barbu, care şi-a propus să acopere toate filmele româneşti noi şi evenimentele care contează).

One thought on “De luni, B1 schimba grila

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.