Ioana Maria Moldovan si Mircea Solcanu au experimentat viata de politist

Ioana Maria Moldovan si Mircea Solcanu au imbracat, pentru cateva ore, in Gara de Nord,  uniforma de politist si au luat parte la o actiune a politistilor feroviari, prin care acestia au atras atentia asupra pericolelor  la care se expun calatorii plecati in minivacanta de 1 mai.

Pentru Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea “Povestirilor adevarate”, experienta a fost una foarte placuta mai ales ca, in adolescenta, visa sa imbrace uniforma de politist:

E pentru a doua ora cand intru in rolul unui politist si trebuie sa recunosc ca a inceput chiar sa-mi placa. De fapt, daca stau bine sa ma gandesc, cand eram mica am avut o perioada in care mi-am dorit sa fiu politist, asa ca nu puteam decat sa spun prezent acestei actiuni a Inspectoratului General al Politiei Romane. A fost o campanie de instiintare pentru ca cei care merg cu trenul sa aiba o calatorie fara probleme, mai ales ca incepe vremea vacantelor. Am impartit pliante cu sfaturi, am discutat cu calatorii si am incercat sa le explic ca e bine sa fie cu ochi-n patru atunci cand calatoresc. Spre fericirea mea, chiar m-au ascultat„.

Obisnuit cu vedetele vietii mondene, Mircea Solcanu s-a bucurat de simpatia cu care calatorii din Gara de Nord l-au intampinat:

“A fost dragut, am vorbit cu niste fete din Bacau, le-am povestit cum sta treaba cu traficul de persoane si le-am zis sa aiba grija sa nu intre in altercatii cu alte grupuri. M-a insotit o doamna politista draguta, drept dovada ca exista si politiste dragute in Romania. Apoi am fost cu Ioana in echipa si asta mi-a facut ziua mai frumoasa. La “Povestiri” noi avem de-a face cu tot felul de oameni furati in tren. I-am invatat pe calatori sa nu intre in prea multe detalii cu strainii, sa aiba grija la bagaje. A fost haios ca i-am dat sfaturi unei fete careia tocmai i se furase portofolelul. Am fost semi-oficial, am avut o parte din uniforma politiei pe mine, galben fosforescent, foarte fashion”, spune prezentatorul emisiunii “La naiba, sa PoveStim”,

2 thoughts on “Ioana Maria Moldovan si Mircea Solcanu au experimentat viata de politist

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.