Zdob şi Zdub la penultima ediţie „Fabrica de staruri”

• Lorena sau Maria pleacă acasă din show-ul de la TVR 1 duminică seară (ora 21.25)

Duminică seară, pe scena „Fabricii de staruri” urcă, pentru un recital cu totul special, trupa Zdob şi Zdub. Pe lângă melodiile pe care le vor interpreta singuri, Roman şi colegii lui vor cânta împreună cu toate fetele rămase în concurs (Irina, Doina, Lorena sau Maria) hit-ul lor „DJ Vasile”.

Tot duminică, pe 27 mai, Maria sau Lorena pleacă acasă, după ce se încheie sesiunea de votare pentru telespectatori. Până când Vizante anunţă „Stop televot!” în prima parte a show-ului de duminică, telespectatorii pot vota pentru Maria (02) sau Lorena (10), prin SMS la 1388 (0,99 euro/SMS, TVA inclus, valabil în reţelele Cosmote, Orange, Vodafone, Zapp).

La această penultimă ediţie nu va fi nominalizat nici un concurent. Cei şapte rămaşi în concurs (Andi, Doina, Alex, Arpi, Irina, Vlad şi una dintre cele doua fete aflate la duel pe 27 mai) vor fi votaţi apoi de telespectatori timp de o săptămână (27 mai – 3 iunie). Câstigatorul va fi anunţat pe 3 iunie, la finalul primului sezon „Fabrica de staruri” de la TVR 1.

Cu siguranţă cele trei luni au influenţat viaţa concurenţilor din România şi Republica Moldova. Înainte de penultima ediţie, fiecare dintre concurenţi este de părere că s-a schimbat şi că experienţa de viaţă, dar şi cea muzicală şi-au pus amprenta pe evoluţia lor de acum înainte.

Pe lângă „scoala muzicală” pe care a făcut-o, Arpi este foarte bucuros că a reuşit să slăbească foarte mult. El nu vrea sa se oprească aici, ci îşi doreşte să ajungă să aibă o condiţie fizică cel putin ca Vlad (colegul lui, talentat manechin). Irina a declarat că, după ce se termină proiectul „Fabrica de staruri”, îşi va lua rămas-bun de la Victor, iubitul ei actual. Ea recunoaşte că este îndrăgostită lulea de Andi – „imi plac chiar si defectele lui”, mărturiseşte Irina.

Andi l-a învăţat pe Vlad să vorbească limba română. De altfel, Vlad a dovedit în mod constant că este ambiţios. În timpul petrecut în casa a învăţat să cânte singur la pian.

Lorena, poate cea mai bună voce a show-ului, are de pregătit trei melodii pentru emisiunea de duminică seara, când va încerca să convingă publicul să o voteze. Special pregăteşte una dintre cele mai frumoase, dar şi grele melodii din repertoriul internaţional: „Je t’aime” a Larei Fabian, piesă pe care ea mizează cel mai mult, deşi o va solicita la maximum.

Alex, care a atras cele mai multe simpatii din partea publicului, dar şi aprecieri din partea juriului de-a lungul concursului, a devenit mai retras în ultimele zile. În timp ce colegii lui se distrau în bucătărie, el şi-a petrecut aproximativ 3 ore în living, cântând singur la chitară.

Doina recunoaşte că printre progresele ei se numără faptul că are curaj şi încredere mai multă în ea şi că zâmbeşte mai mult. În plus, a mai şi slăbit.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.