Splash! VEDETE la APĂ şi cei mai curajoși opt concurenți ai acestui sezon – duminică seara, la Antena 1

 Natalia Mateuț sare cu Giani Kiriță, Vladimir Drăghia cu Andreea Antonescu, CRBL cu Antonio Dos Santos și Șerban Copoț cu Florin Neby, în Marea Finală “Splash! Vedete la apă”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180615_Splash3_0104

 Marea finală a show-ului “Splash! Vedete la apă îi va aduce duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în fața telespectatorilor Antenei 1, pe cei mai curajoși opt concurenți ai acestui sezon.

Natalia Mateuț, Giani Kiriță, Andreea Antonescu, Vladimir Drăghia, CRBL, Antonio Dos Santos, Șerban Copoț și Florin Neby sunt finaliștii care vor executa cele mai îndrăznețe și spectaculoase sărituri  de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180615_Splash3_0082Cel mai bun dintre ei va intra în posesia trofeului “Splash! Vedete la apă”, în valoare de 3.000 de euro. Premiul va fi donat de acesta surorilor Marina și Andreea Sandu, două mici campioane la sărituri în apă care își doresc să facă performanță. Concurenții au fost pregătiți și de această dată, ca de altfel pe parcursul întregului sezon, de Clara Gherase, Claudia Tiu, Bogdan “Bobo” Ioniță și Adrian Cherciu, antrenorii lotului național de sărituri în apă.

În Marea finală “Splash!”, cei opt concurenți vor sări în tandem și vor întruchipa câte un personaj. Astfel, Giani Kiriță și Natalia Mateuț vor fi Tarzan și Jane, Andreea Antonescu și Vladimir Drăghia se vor costuma precum copyright Gabriela Arsenie-Antena1_180615_Splash3_0084Cleopatra și Antoniu, CRBL și Antonio vor fi Don Quijote și Sancho Panza, iar Șerban Copoț și Florin Neby – Fred și Barney, eroii desenului animat Familia Flinstone. Chiar dacă vor sări în echipă, concurenții vor fi notați individual de juriul format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și campionul la sărituri în apă Cătălin Preda, și doar patru dintre ei vor intra în cea de-a doua etapă a finale. Doar patru dintre aceștia vor intra în următoarea etapă a finalei, care va desemna marele câștigător al celui de-al treilea sezon.

Cine va fi câștigătorul “Splash! Vedete la apă”, telespectatorii Antena 1 vor afla duminică, 13 septembrie, de la ora 20.00, în marea finală a celui de-al treilea sezon.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.