Silvia Dumitrescu, umilită de Alexandru Arşinel

Silvia Dumitrescu a fost invitată de Alexandru Arşinel să intre în competiţie pentru ocuparea postului de solist la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”.

Cântăreaţa a urcat pe scenă şi nici măcar nu a fost luată în seamă. Juriul a crezut că artista face o glumă, nicidecum un număr care trebuia notat.

“În urmă cu o lună, Alexandru Arsinel ar fi insistat pe lângă Silvia să vină la teatru, să dea concurs, motivând că avea nevoie de nume consacrate pentru a ridica ştacheta spectacolelor de divertisment.”, relatează unul dintre prietenii artistei.

Silvia Dumitrescu a răspuns cu bucurie solicitării. Din păcate, la faţa locului, artista a fost informată că nu poate urca pe scenă la fel ca ceilalţi concurenţi, alături de orchestră, fiindcă nu ar fi repetat piesele, ci trebuie să cânte cu negativ. Apoi, o persoană care se ocupa cu ordinea candidaţilor i-a spus că în faţa juraţilor trebuie să îşi spună numele, vârsta şi studiile, să o cunoască mai bine cei care dau note!”, au dezvăluit prietenii Silviei Dumitrescu pentru WOWbiz.ro.

După ce a susţinut proba, cunoscuta cântăreaţă a avut parte de cea mai neplăcută surpriză din viaţa ei.

“Silvia s-a simţit umilită în acest concurs şi a plecat de acolo cu un gust amar. Vă vine să credeţi că, atunci când a intrat pe scenă, Horia Moculescu şi Ionel Tudor, doi dintre membrii juriului, au rămas surprinşi, fiindcă ei nu ştiau că Dumitrescu va da o probă? La final, i-au spus că nici nu o jurizează, fiindcă au crezut că face doar un moment acolo, o şaradă, aşa cum se mai obişnuieşte, nicidecum că este o candidată la postul de solistă. L-au întrebat şi pe Arşinel ce se întâmplă, iar acesta a susţinut că el că face totul ca la carte şi că artiştii vechi trebuie să concureze cu cei noi şi cel mai bun să câştige.

În acel moment, Silvia a plecat supărată, mai ales că era clar că vor fi alese alte candidate. Dacă i se explica de la început că se află acolo pentru că Alexandru Arsinel să demonstreze lumii că face concursuri profesioniste – deşi avea deja câştigătoarele, două fete mai tinere, din noua generaţie – ar fi înţeles.

E incredibil ce s-a întâmplat, în condiţiile în care Silvia este o solistă de valoare, cu un Conservator la activ şi sute de spectacole. Să fie tratată în acest mod este de neacceptat”, au mai spus surse din preajma artistei, potrivit monden.acasa.ro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.