Pro TV sărbătoreşte cu muzică bună şi multe surprize Ziua Naţională a României şi 20 de ani de la înfiinţarea postului TV

De 1 decembrie, PRO TV celebrează, împreună cu întreaga Românie, 20 de ani în care forța comunității, curajul și pasiunea au schimbat lucrurile în bine.

PRO TV - 1 decembrie

România își va începe ziua de 1 decembrie cu o ediție specială Știrile PRO TV. De la 7 dimineața, timp de șase ore, echipa știrilor va prezenta subiecte și povești interesante, demne de urmat de fiecare dintre noi.

De la ora 13.00, urmează o ediție specială a emisiunii Ce spun românii, în care echipele Ferma Vedetelor și Sunt celebru, scoate-mă de aici! se vor lupta să câștige o sumă cât mai mare de bani, pe care o vor dona către o cauză socială. La ora 14.00, filmul Aventurile lui TinTin: Secretul Licornului va aduce aventura în casele românilor, iar ediția specială La Măruță, care va începe la 16.15, vine cu o confruntare între munteni, moldoveni și ardeleni.

De la 20.30, muzica ne unește în sărbătoare! Vocea României va răsuna în toată țara, într-o ediție specială pentru Ziua Națională a României și a PRO TV.

echipa Loredana

Antrenorii au ales cele mai bune piese pentru elevii lor și sunt gata să le aducă telespectatorilor un spectacol memorabil și să aleagă împreună cele mai bune voci care vor merge în etapa următoare și vor continua lupta pentru trofeul Vocea României și premiul în valoare de 100.000 de euro.

echipa Tudor
#echipatudor intră în concurs cu Cristina Bălan, Daniel Bălan, Claudia Andas și Tincuța Fernea, #echipaloredana va fi reprezentată de Iulian Selea, Mihai Rait, Bogdan Vlădău și Cristina Vasopol, #echipasmiley îi va aduce pe scena vocilor în ediția specială de 1 decembrie pe Diana Hetea, Diana Cazan, Michel Kotcha și Nora Deneș, iar #echipamoga continuă bătălia live cu Andrei Vitan, Alex Florea, Tomi Weissbuch și Cristina Stroe.

echipa Moga
Concurenții au repetat zilnic pentru momentele pe care le vor prezenta în cea de-a doua ediție live Vocea României și vor interpreta atât hit-uri internaționale, cât și melodii românești consacrate, precum Drumurile noastre, Un actor găbit sau Timpul.

echipa Smiley

Pe lângă piesele pe care le vor cânta pentru a-și demonstra calitățile vocale și a convinge publicul și antrenorii că merită să meargă mai departe în competiție, concurenții vor sărbători așa cum se cuvinte ziua României și 20 de ani de PRO TV și vor avea o serie de surprize pentru telespectatori.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.