Primele nouă cupluri de dueliști intră în ring la Vocea României

Vineri încep duelurile la Vocea României, iar locul în care antrenorii au ales să anunțe concurenții cu cine se vor duela va fi unul inedit, la înălțime, care să le dea putere și să îi pregătească de luptă.

Vocea Romaniei

56 dintre cei care s-au prezentat la audițiile pe nevăzute au reușit să întoarcă cel puțin un scaun și să ajungă în cea de-a doua etapă a competiției.

Antrenorilor nu le-a fost deloc ușor să formeze cele mai bune duete, dar au reușit și au petrecut zile întregi alături de concurenți pentru a-i ajuta să arate tot ce au mai bun. Chiar dacă unul dintre dueliști nu va reuși să meargă mai departe în echipa antrenorului în care se află acum, ceilalți trei antrenori îl pot salva și astfel îi mai pot oferi o șansă.

În seara aceasta vom vedea cine sunt concurenții pe care Tudor, Loredana, Smiley și Moga îi vor alege să rămână în competiție și pe cine vor decide să salveze în ultimul moment. Nu vor lipsi din prima zi a duelurilor nici momentele amuzante, replicile sau reacțiile surprinzătoare ale antrenorilor, care se vor ridica de pe scaune și vor dansa, sub coordonarea lui Smiley.

Melodii precum Crazy, Need you now sau Loosing my religion vor fi interpretate în forță vineri de către cele nouă cupluri de concurenți și vom vedea cine vor fi cei aleși să meargă în etapa semifinalelor.

Vineri, de la 20.30, telespectatorii vor avea parte de un show alături de voci de excepție la Pro TV, decizii neașteptate ale antrenorilor, reacții incredibile și lupta aprigă pentru un loc în etapa următoare a competiției.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.