Prima TV, pe locul doi in prime-time

Luni, 5 decembrie, productiile difuzate de Prima TV in prime-time s-au numarat printre cele mai urmarite programe TV, pozitionand statia pe locul doi in topul audientelor.

Incepand cu ora 18.00, cei de acasa au aflat cele mai proaspete stiri de la Cristina Topescu, in principalul buletinul informativ de la Prima TV.

Drama familiei Maris i-a tinut pe telespectatori cu ochii pe “Iubiri secrete”, prima reality-telenovela din Romania, iar aventura lui Charlie in “Fabrica de ciocolata” i-a facut sa-si aminteasca de copilarie. Seara s-a incheiat cu “Trasnitii” si “Mondenii”, care le-au oferit celor de acasa o portie de comedie.

Conform datelor furnizate de GfK Romania S.R.L., copyright ARMADATA S.R.L., si prelucrate de Departamentul Research Prima TV, programele difuzate de Prima TV in intervalul 18.00 – 24.03 au inregistrat o medie de audienta de 2,4 puncte de rating si 8,2 procente cota de piata, clasand statia pe locul doi in topul celor mai urmarite postul de televiziune din Romania, in target-ul 15-44 Urban cu guest, dupa Pro TV. Productiile difuzate de Antena 1 in prime-time au situat statia din Baneasa pe locul trei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.