„Povestiri adevarate” cu personaje de poveste

De Crăciun, studioul “Poveştirilor adevărate” va fi luat cu asalt de personaje de poveste. Prinţesa fulg de nea (Ioana Maria Moldovan), prinţul fulg de nea (Radu Vâlcan), Grinch, spiriduşul cel răutacios (Cabral) şi Renul fashion (Mircea Solcanu) vor prezenta, în Ajun de Crăciun şi în ziua de Crăciun, de la ora 17.30, poveşti de iubire, momente din viaţa vedetelor, dar şi a oamenilor simpli.

Nunţi care au avut loc în 2009-cea a  Dianei Dumitrescu şi a lui Ducu Ion, nunta Cristinei Rus sau a Mariei Marinescu, evenimente pline de fast şi strălucire vor fi prezentate, pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun.

Iar in ziua de Crăciun, Ioana Maria Moldovan, Radu Vâlcan, Cabral şi Mircea Solcanu vor povesti despre lupta pentru viaţă, pentru iubire. Timp de o oră, ACASĂ vor fi spuse poveştile unor învingători, ale unor oameni care au ales să se lupte cu viaţa şi au învins.Tot în ziua de Crăciun „Poveştirile adevărate” prezintă miracole. Elena Cârstea, Gabi Luncă sau Cristi Minculescu de la trupa Iris sunt doar cîteva vedete care au luptat pentru viaţă şi au învins.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.