Petrecere pur românească de 1 Decembrie

Emisiunea La Măruţă vine pe 1 decembrie cu două ediţii speciale, de la 10.00 la hora la Paris11.00 şi de la 15.00 la 19.00, pentru a petrece aşa cum se cuvine Ziua Naţională a României, dar şi 19 ani de PRO TV.

În prima ediţie La Măruţă de 1 decembrie, de la ora 10.00, vedeţi cum oltenii Cătălin Măruţă şi Constantin Enceanu, dar şi moldovencele Daniela Condurache şi Laura Lavric pleacă din Micul Paris să cucerească… Marele Paris şi să strige în gura mare Fii de România, oriunde ai fi!.

De la ora 15.00, Măruţă transformă în româncă get-beget o italiancă din tată în fiu: pe Chef Patrizia Paglieri. Simpatica Patrizia a mers în Maramureş şi, cu profesori pricepuţi precum Cornelia şi Lupu Rednic, ea a învăţat să bea horincă, Patrizia Paglieri si Lupu Rednicsă mănânce pită de mălai cu slănină şi să danseze învârtita ca la Maramu’ în costum popular.

Tot atunci, Cristi şi Adelina Chivu vin alături de cele doua fetiţe şi spun cu mândrie poveşti care îi fac mereu să aleagă România, oricât de mult ar colinda prin lume. Şi pentru ca sărbătoarea naţională să fie întreagă, dansăm româneşte alături de familia Fodor, familia Iftimoaie şi familia Aurorei şi a lui Săndel Mihai.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.