Paula Herlo, Giulia si Elena Gheorghe – trei mamici fericite vin alaturi de Dana Rogoz la “De Suflet”

Si in aceasta sambata Dana Rogoz a pregatit un subiect “De Suflet” atat pentru invitatii sai, cat si pentru telespectatorii ProTv International care nu lipsesc la ora 20.30 din fata micilor ecrane.

2012 a fost anul copiilor si multi dintre prietenii si colegii mei au devenit parinti, iar astazi sunt cum nu se poate mai mandri si fericiti. Pentru ca si eu sunt zilnic inconjurata de femei care radiaza de fericire de cand au devenit mamici, m-am gandit ca nu-i usor sa fii si artista si mama, si jurnalist, si parinte, sa ai sedinte si deadline-uri si acasa sa te astepte cea mai frumoasa minune. Asa ca va propun pentru acest weekend o tema optimista, emotionanta si frumoasa. Vom afla chiar de la cateva mamici cum fac fata noilor provocari si daca reusesc sa imbine responsabilitatile de parinti cu cele ale carierei”, spune Dana Rogoz.

Prima invitata este Giulia, care va povesti cum au fost primele luni dupa nastere, cine o rasfata cel mai mult pe Antonia, dar si despre surprizele muzicale pe care le pregateste in 2013, ocazie cu care ii va prezenta pe colegii ei de trupa. O alta mamica frumoasa si fericita este corespondentul special al Stirilor ProT , Paula Herlo, care a adus pe lume in 2012 un baietel perfect sanatos, de nota 10 la nastere. Si ea un jurnalist de nota 10, Paula le va povesti telespectatorilor ProTv International cum imbina ipostaza de mama, care o face atat de fericita, cu o cariera spectaculoasa, cu multe responsabilitati.

Elena Gheorghe este cea de-a treia mama cu o revenire spectaculoasa dupa nastere. Vocea ei a depasit de multa vreme granitele tarii, de curand ajungand si in Asia, unde a primit zeci de declaratii de dragoste de la japonezi. Cu toate astea, cele mai frumoase dovezi de iubire raman cele pe care i le face fiul ei si Elena va impartasi sambata, de la ora 20.30, cu Dana Rogoz si romanii de pretutindeni cum creste cel mic si cu ce o surprinde in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.