Oana Tache isi sarbatoreste ziua de nastere pe litoral si printr-o editie speciala MTV Fresh cu Antonia

Oana Tache isi sarbatoreste ziua de nastere impreuna cu telespectatorii MTV carora le ofera in acest weekend cateva surprize. Vj-ita MTV care este si producatoarea emisiunilor Top 10 Most Viewed on MTV (sambata, de la ora 10.00) si MTV Fresh (duminica de la ora 16.00) a pregatit doua editii speciale ale acestor emisiuni.

image

„Nu trebuie sa ratati mai ales editia de duminica a emisiunii MTV Fresh in care o voi avea ca invitata si partenera de discutie pe Antonia. Am aflat multe lucruri interesante de la ea, printre care si amanunte despre colectia de haine ce-i poarta figura pe tricouri, rochii, colanti si costume de baie , dar si despre noua piesa si cui ii va fi dedicata. In plus am surprins-o la interviu cu faptul ca am purtat chiar un astfel de tricou si am glumit pe aceasta tema”, povesteste Oana, care isi va sarbatori ziua de nastere sambata, pe 3 august la mare.

image

In plus, telespectatorii MTV vor putea vedea chiar inainte de MTV Fresh, de la ora 15.00 imagini spectaculoase de la evenimentul Isle Of MTV, desfasurat in Malta.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.