Oana Ioniţă, prima vacanţă cu „Burduşel”

Oana Ioniţă este o mămică împlinită şi fericită. Deşi a născut doar de câteva luni, Oana i-a făcut deja cunoştinţă bebelusului Maxim cu marea.

image

Proaspăta familie Budnaru a fost în prima vacanţă în patru la malul Mării Negre. Împreună cu Isabel şi Maxim, Oana şi Florin au pretrecut câteva zile pe litoralul româneasc. Dar, având în vedere că mezinul familiei are doar 4 luni şi jumătate, cei doi părinţi nu au reuşit să se relaxeze prea mult în această vacanţă.

“Bebe este încă prea mic, aşa că nu ne-am hazardat la o vacanţă în Tahiti sau alte destinaţii exotice. Cu toate astea şi Marea Neagră s-a dovedit o intreagă aventură. Lui Maxim, sau „Burduşel” cum îl alintăm noi, i-a fost greu să se adapteze la schimbarea de mediu. Nu ne-am putut bucura nici de bronz, nici de valurile mării. Singura care a profitat din plin de vacanţă a fost Isabel, care s-a bălăcit cât a fost ziua de lungă”, mărturiseşte Oana.
Chiar şi aşa, este optimistă şi spune că abia aşteaptă să mai crească mezinul şi să plece din nou.

Până la următoarea vacanţă, Oana se pregăteşte pentru revenirea pe micul ecran, alături de Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş, în emisiunea “Cusurgiii”, de la Prima TV.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.