Noutati in grila TVR2: Emisiune realizata de revista Kamikaze si un nou sezon Jamie Oliver

Documentare, emisiuni de divertisment, muzicale şi despre hobby-uri debutează în acest sfârşit de săptămână

Primele noutăţi de sâmbătă, 2 aprilie, sunt trei documentare: Arhitexturi (realizatori Irina Irsai şi Georges Boisnard), Sfinţi şi meserii (producător Cristina Andrei), precum şi un nou sezon cu Jamie Oliver. Surpriza serii se numeşte Râdem până la capăt şi este o emisiune realizată realizată în totalitate de membrii redacţiei revistei Kamikaze.

Duminică, 3 aprilie, telespectatorii au dimineaţa trei programe extrem de utile: Descurcă-te singur (o emisiune cu sfaturi pentru cei care doresc să-şi amenajeze singuri casa şi grădina), Face toţi banii (un magazin pe teme de idei de afaceri) şi Hobbyceiuri (o serie de reportaje despre oameni şi pasiunile lor).  Seara vor intra în emisie alte două noi emisiuni ale grilei TVR 2: Pe picior mare (un magazin despre piaţa şi cultura luxului) şi Acadeaua, un program muzical inedit găzduit de AG Weinberger.

 

Aşadar, din 2 aprilie, în fiecare sâmbătă, la TVR 2 veţi putea urmări :

 

  • de la ora 8.00Arhitexturio serie de filme documentare şi reportaje despre oraşe istorice cu un patrimoniu arhitectural deosebit, momente esenţiale din istoria arhitecturii, lucrări de arhitectură contemporană românească şi străină, portrete de arhitecţi din trecut sau de arhitecţi în viaţă, cu biografii importante, probleme legate de urbanism şi de restaurarea şi conservarea monumentelor istorice;
  • de la ora 8.30Sfinţi şi meserii – un ciclu de emisiuni despre tot felul de îndeletniciri pe care le socotim moderne, invenţii ale veacului nostru, dar care au istorii şi poveşti, secrete de breaslă şi legende care le-au însoţit peste veacuri ;
  • în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 12.30 Jamie Oliver: Călătorii culinare (JAMIE’S FOOD ESCAPES – producţie Marea Britanie, 2010), un documentar în care Jamie vizitează câteva dintre cele mai frumoase destinaţii turistice ale planetei şi descoperă reţete delicioase şi uşor de preparat;
  • de la ora 19.30Râdem până la capăt – o emisiune în care echipa revistei Kamikaze, în stilul consacrat, vă invită să urmăriţi subiecte la zi, prezentate cu o puternică notă ironică şi parodică. Prezentator va fi Augustin Julea care va aduce tot felul de momente inedite, reportaje din stradă, interviuri, scenete.

 

Din 3 aprilie, în fiecare duminică, emisiunile noi ale primăverii sunt :

  • de la ora 9.00Descurcă-te singur , un magazin de sfaturi utile pentru casă şi grădină prezentat de Daniel Martuneac, cel care va fi consilierul celor care doresc să îşi construiască, să renoveze, să repare sau să amenajeze locuinţa.
  • de la ora 9.30Face toţi banii – o emisiune despre tot felul de afaceri pe care oricine le poate dezvolta, bani şi cele mai bune soluţii pentru a-i investi şi înmulţi, prezentator fiind Tudor Petre Marin.
  • de la ora 10.00Hobbyceiuri este programul în care Cătălina Filip-Coapsi şi Iulian Ene prezintă telespectatorilor tot felul de oameni cu cele mai neobişnuite pasiuni.
  • de la ora 19.30Pe picior mare – programul în care prezentatorul Radu Rizea vă conduce în sferele exclusiviste ale oamenilor foarte bogaţi, încercând să ofere un ghid de bun gust pentru cei care îşi permit lucruri scumpe, dar nu ştiu cum să aleagă.
  • de la ora 23.00Acadeaua, un program în care AG Weinberger aduce 50 de minute de muzică live, discuţii pe teme muzicale şi nu numai, informaţii şi detalii inedite din lumea artiştilor autentici

 

Cititi aici mai multe informaţii despre Noutatile din grila TVR2.

One thought on “Noutati in grila TVR2: Emisiune realizata de revista Kamikaze si un nou sezon Jamie Oliver

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.