Nea Mărin va nota concurenţii la Dansează printre stele

• Duminică, 26 octombrie, și marți, 28 octombrie, de la 20.30, la Antena 1, când telespectatorii vor avea parte de două reprize de dans

Folclorul e la loc de cinste în cele două ediții ale show-ului „Dansează printre stele”, _MG_6905difuzate de Antena 1 duminică, 26 octombrie, și marți, 28 octombrie, de la 20.30, iar nea Mărin se alătură membrilor juriului emisiunii pentru a nota felul în care concurenții știu să petreacă românește pe ringul de dans.

Nea Mărin însă va avea dublu rol, pentru că tot el este cel care a pregătit momentele artistice ale concurenților. „În doar două zile a trebuit să creez dansurile tuturor celor 10 perechi”, a declarat Marin Barbu. „În sala de dans sunt așa cum am învățat în urmă cu 40 de ani: foarte atent la elevi și la nevoile lor și cu metodele clasice la mine. Dacă văd că nu pricep pașii, îi rog să fie atenți, apoi vine palma, apoi… știu și ei, ce e mai la-ndemână”, a continuat coregraful.

Marin Barbu este coregraf al Centrului Național de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale. „Acord consultanță de specialitate tuturor ansamblurilor din România și montez diferite spectacole pentru mai multe ansambluri profesioniste din țară. Sunt, de asemenea, și președinte, și mă ocup de promovarea ansamblurilor profesioniste, de amatori și de copii, pentru a ne reprezenta la festivaluri atât în țară, cât și în străinătate”, a declarat nea Mărin.

În cele două reprize de dans pregătite de Antena 1, telespectatorii vor putea vedea cum perechile de la „Dansează printre stele” încing dansuri populare din principalele zone folclorice ale țării. Cinci echipe vor dansa duminică dans popular, iar alte cinci charleston, jive, pasodoble și salsa. Așa cum se întâmplă în fiecare ediție, o pereche va fi eliminată din competiție.

Marți, petrecerea tradițională românească este continuată de concurenții care nu au dansat duminică folclor, în timp ce restul perechilor rămase în concurs vor dansa rumba, swing, jive și salsa. Marți, o altă echipă va parăsi show-ul „Dansează printre stele”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.