Mihai Petre si sora lui, Alina, vin sambata la “De Suflet”

Sambata, 18 mai Dana Rogoz va avea in platoul emisiunii sale la ProTv International de la ora 20.30, familii “De Suflet”, oameni frumosi si talentati, “carora le urmarim cariera, le admiram performantele, ne bucuram pentru fiecare succes al lor si ne intrebam de unde isi aduna energia si sustinerea pentru noi proiecte”, spune Dana, care va afla raspunsul la aceste intrebari de la Lavinia Goste si Marius Zorila, care se pregatesc sa devina parinti pentru prima oara, si vor avea… gemeni.

image

Dar si de la Alina si Mihai Petre care vin sa vorbeasca despre cum, in familia lor, talentul s-a multiplicat, iar telespectatorii ProTv International vor avea astfel ocazia sa o cunoasca pe sora juratului de la emisiunea Romanii au talent.
Nouria Nouri si Daniel Iordachioaie implinesc anul acesta 13 ani de cand formeaza una dintre cele mai frumoase familii din showbiz si vor vorbi inclusiv despre cei doi copii pe care ii au impreuna.

image

Romanii din afara tarii, in special cei de la Chicago vor afla de la Dana Rogoz sambata si de la invitatii sai, trupa Hara, informatii despre cel mai important festival al romanilor din America, “Origini Romanesti” (Romanian Heritage), care se desfasoara intre 14 si 16 iunie, in Chicago si le aduce romanilor stabiliti in Statele Unite trei zile de distractie, muzica romaneasca, obiceiuri de la ei de acasa si vedetele pe care le iubesc, printre care si trupa Hara. Festivalul va fi prezentat chiar de Dana Rogoz.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.