Mihai Petre organizeaza cea mai mare competitie de dans sportiv din Romania

In weekendul 13-14 octombrie, Mihai Petre organizeaza cea mai mare competitie de dans sportiv din Romania. Romanian Open, care se va desfasura la Sala Rapid din Giulesti, reuneste sute de perechi din intreaga lume. Printre acestea se vor afla si patru dintre perechile care se afla in Top 10 mondial.

“E o competitie pe care de multa vreme imi doresc sa o organizez la noi. Va fi un spectacol total, o adevarata sarbatoare a dansului! Vom avea concursuri la sectiunile standard si latino, la toate categoriile de varsta. Pe langa cateva dintre cele mai bune perechi din lume, vor fi prezenti antrenori si arbitri de renume din lumea dansului sportiv. Asa ca, pe 13 si 14 octombrie, va invit sa va petreceti weekend-ul in pasi de dans!”, a declarat Mihai Petre.

Mihai Petre a inceput cu cateva luni in urma organizarea acestui eveniment, fiind implicat in fiecare detaliu. “Eu sunt un perfectionist din fire si imi doresc ca totul sa iasa ca la carte. Vreau ca un numar cat mai mare de oameni sa descopere frumusetea dansului sportiv si, de ce nu, sa il si practice!”, a mai adaugat Mihai.

Romanian Open se va desfasura in weekendul 13-14 octombrie la Sala Rapid. Galele finale, semifinalele si finalele vor incepe la ora 19.00 atat sambata, cat si duminica. Biletele pot fi achizitionate direct din locatie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.