Mihai Petre a facut flotari pe scena, iar Pavel si Smiley au fost cat pe ce sa manance râme la “Romanii au talent”

“Romanii au talent” a facut show de zile mari sambata si duminica, la Timisoara. Banatenii au umplut pana la refuz sala Operei Nationale si s-au bucurat de cele mai tari numere pe care le-au prezentat concurentii alesi in urma primei preselectii din acest sezon.

image

Timisoara a demonstrat inca o data ca are talent cu carul, numai bun de aratat unei tari intregi. Sporturi extreme, ospat cu rame vii si oua crude, belly-dancing, pictura pe oua de strut, striptease, comedie si echilibristica sunt doar cateva dintre reprezentatiile care au facut deliciul spectatorilor. Romani, unguri, sarbi, italieni, slovaci si chiar nigerieni au urcat pe scena “Romanii au talent” de la Timisoara, cu gandul la marele premiu de 120 000 de euro, precum si la recompensa de 10 000 de euro rezervata celui mai original concurent.

image

Cei trei jurati, Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre, au fost intampinati cu ropote de aplauze de catre publicul timisorean.  Andi si-a facut o intrare cu totul deosebita in Piata Operei: juratul a venit la unul dintre spectacole pe bicicleta.
Mihai Petre a lasat deoparte replicile taioase si le-a aratat tuturor cum se face treaba. “Chirurgul show-biz-ului romanesc”, dupa cum l-a poreclit Bartos, a facut flotari pe scena, imbracat in camasa si pantaloni eleganti, alaturi de unul dintre concurenti, dovedind ca este intr-o forma de zile mari.

image

Andra fost rasfatata trei zile si trei nopti, ca in povesti. Frumoasa membra a juriului a implinit vineri douazeci si sapte de ani, iar colegii si publicul i-au aratat cu aceasta ocazie cat de mult o iubesc. Spectatorii veniti la Opera Nationala i-au cantat doamnei Maruta “La multi ani!” in repetate randuri, iar Pavel si Smiley i-au facut diverse cadouri, printre care  o matriosca si un cercel .

image

“Sefii” Smiley si Pavel Bartos si-au facut de cap din nou in culise, asa cum si-au obisnuit fanii. La un moment dat, cei doi au fost tentati de unul dintre participanti sa manance rame vii, dar au ales unele din jeleu, sa nu cumva sa il eclipseze pe concurent. Cei doi prezentatori s-au inspirat din numerele de pe scena si au dansat pe muzica populara, dubstep, muzica simfonica si pe hit-urile anilor ’90. “Sefii” nu s-au dat la o parte nici de la o mini-partida de baschet, profitand de recuzita adusa de concurenti. Mingea i-a fost pasata si lui Andi, care a aruncat la cos direct de la masa juriului.

image

Revederile au fost si ele la ordinea zilei: participanti din sezoanele trecute s-au intors la “Romanii au

talent” ca sa isi mai incerce o data norocul. Surprizele nu au intarziat sa apara: unii dintre ei au reusit sa convinga juriul ca merita sa treaca mai departe, fiind mai bine pregatiti ca in ceilalti ani.

image

Cu nivelul de energie la cote maxime, baletul coordonat de Edi Stancu a facut senzatie pe scena Operei si i-a antrenat la dans pe toti cei veniti la show-uri. Emotiile, lacrimile, bucuria si tensiunea au creat o atmosfera unica, asa cum numai la “Romanii au talent” exista.

Caravana celui mai tare show din istoria divertismentului romanesc isi continua drumul prin tara si ajunge marti, 27 august, la Cluj-Napoca. Ardelenii care vor sa arate ca au talent sunt asteptati la preselectiile de la Hotel Belvedere, de la ora 10.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.