LOREDANA va apărea într-un reportaj la France 2

Loredana, una dintre artistele emblematice ale Romaniei, va fi subiectul unui reportaj al televiziunii franceze France 2.

Echipa emisiunii a aflat despre celebra artista de origine romana si si-au Loredana - interviu France 2dorit sa o faca cunoscuta si in tara lor, datorita performantelor acesteia, carierei indelungate si povestii sale impresionante. Interviul a avut loc in noua sala de festivitati a liceului George Enescu, locatie aleasa special de Loredana, pe a carui scena a intrepretat 3 piese puternice ce au impresionat echipa France 2.

Au numit-o “diva”, dar ea se dezice de acest apelativ si vrea sa fie “cantareata romanilor”, cea care se dedica complet tarii in care s-a nascut si locuitorilor acesteia. Interviul a fost unul cuprinzator, plin de emotie si amintiri de la inceputurile carierei lui Lori pana in momentul de fata. Copil fiind, era foarte solicitata, avea si trei spectacole pe zi, pe care trebuia sa le onoreze.

“Imi repetam in permanenta ca vreau sa fiu cineva si ca pot demonstra lucrul acesta. Nu m-am lasat niciodata doborata si am continuat sa lupt de fiecare data pentru visul meu, acela de a fi pe scena si a-mi face fericiti ascultatorii. Am fost intotdeauna preocupata de imaginea mea si am intampinat probleme de-a lungul timpului la capitolul acesta, deoarece haine nu se prea gaseau, iar eu incercam sa fac tot posibilul sa fiu la inaltimea asteptarilor mele si a celor care ma iubeau”, povesteste Loredana.

Loredana Groza este a treia personalitate din Romania prezentata in emisiunea “Telematin”, dupa Ilie Nastase si Andreea Esca, iar jurnalista Marie Mamgioglou de la France 2, realizatoarea rubricii “Vedete indepartate” (Stars lointaines), a venit special in Bucuresti pentru a-i lua un interviu Loredanei.

Lori a vorbit si despre proiectul ei de suflet, “Vocea Romaniei”, caruia ii dedica foarte mult timp. Este prietena cu noul antrenor, Tudor Chirila, si spera ca acesta sa nu se supere pe ea in momentul in care va castiga competitia.

In aceasta toamna Loredana pregateste publicului sau numeroase surprize muzicale. In prezent, lucreaza la o piesa cu Nicu Covaci si Phoenix, spectacolul anual de la Sala Palatului, denumit “Reverie”, dar si piesa “Risipitor”, ce va fi lansata in septembrie. Prima strofa a fost scrisa de catre Loredana, intr-o dimineata, iar pentru celelalte a avut nevoie de cateva luni. De asemnea, va inregistra o piesa manifest alaturi de Vunk, impreuna cu alti invitati ai acestora.

Dincolo de angajamentele profesionale pe care le are, face tot posibilul sa fie o mama si sotie buna si sa nu isi dezamageasca familia. Simte ca a intrat intr-o perioada profunda a vietii ei si, recunoaste ca si-ar dori sa ia o vacanta scurta , sa plece pe o insula unde sa scrie, sa creeze si sa se intoarca “o noua Lori”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.