Jojo si-ar fi dorit sa aiba vocea cantaretei Anouk

Iubitoare de muzica, actrita de la “Serviciul Roman de Comedie”, show care revine in octombrie la Pro Tv, recunoaste ca i-ar fi placut foarte mult sa aiba vocea cantaretei olandeze Anouk. Intrebata daca ar fi participat la un show de calibrul emisiunii “Vocea Romaniei”, in cazul in care nu ar fi avut o cariera in actorie, Jojo marturiseste ca ar fi prins curaj daca ar fi fost posesoarea unei voci precum cea a lui Anouk, interpreta hitului “Nobody’s Wife”:

Daca as fi putut sa-mi aleg o voce, mi-as fi ales vocea unui solist rock… ca voce feminina imi place Anouk, mi-ar fi placut sa am vocea ei atat de puternica. ”Vocea Romaniei” e o emisiune pentru voci puternice, cu har, exersate, voci care trebuie sa sune fabulos, cu oameni care nu au avut sansa pana acum sa se faca remarcati sau sa se afirme in acest domeniu. Nu stiu daca as fi indraznit sa particip la o astfel de competitie, poate doar daca as fi avut vocea lui Anouk”, spune Jojo.

Actrita de la Pro Tv mai povesteste ca este o consumatoare de muzica de genuri diferite, de la rock si jazz, pana la folk si muzica clasica si ca prefera cateva voci internationale celebre: “Steven Tyler de la Aerosmith este unul dintre cantaretii mei preferati, are o voce speciala, un timbru aparte si in plus e si un showman adevarat. Imi mai plac si Carla Bruni si Madonna”, a incheiat Jojo, nerabdatoare sa urmareasca la Pro Tv marti, 27 septembrie, de la 20.30 prima editie a show-ului “Vocea Romaniei”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.