Jennifer Aniston: “Brad Pitt e terminat!”

Jennifer Aniston, protagonista serialului “Prietenii tai” (“Friends”) difuzat de Pro Cinema in fiecare luni si marti, de la ora 21:00, crede ca fostul ei sot, Brad Pitt, “arata ca un om terminat”. Surse din apropierea actritei sustin ca vedeta din “Prietenii tai” nu are de gind sa reinceapa o legatura cu Pitt, pentru ca nu-l mai gaseste “deloc atragator”.

Jen este acum in top – arata bine, mai sexy ca niciodata”, a spus o apropiata a actritei.

Iar ceea ce spune ea este trista realitate. Brad este terminat, iar modul in care arata in ultima vreme o confirma. Este evident ca despartirea de Angie l-a vlaguit fizic si psihic. Din aceasta cauza Jennifer nu-l mai gaseste deloc atractiv”.

De altfel, Jennifer Aniston a afirmat in mai multe rinduri ca relatia dintre Angelina Jolie si Brad Pitt i s-a parut intotdeauna “foarte ipocrita”.

Se pare ca Jen Aniston a vazut niste poze facute la un bal de caritate al UNICEF, unde au fost prezenti Brad si Angelina si a fost enervata de mina “ipocrit fericita” pe care o afisa fostul ei sot.

Jen a spus ca nu s-ar fi gindit niciodata ca Brad e genul de om care sa-si ascunda adevaratele sentimente. Ea s-a saturat sa-si tina gura si sa nu spuna ceea ce i se pare absolut evident, cu atit mai mult cu cit il cunoaste atit de bine pe Brad”, au afirmat surse din apropierea actritei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.