Jean de la Craiova si Sandra Neacsu sunt castigatorii marelui premiu de 60 000 de euro de la “Dansez pentru tine”

Dupa sapte saptamani de concurs dificil, toti concurentii au primit din partea emisiunii bani si speranta.

castigatorii2Jean de la Craiova si Sandra Neacsu au fost votati de telespectatori sa primeasca premiul I, trofeul si marele premiu de 60 000 de euro. La auzul verdictului, Jean a ingenunchiat, Sandra a izbucnit in lacrimi, iar coregraful lor, Bursucu’,  s-a trantit pe jos si a inceput sa planga.

Premiul asta inseamna pentru mine enorm. Am crezut ca totul este superficial, dar Dumnezeu m-a iubit. Le multumesc tuturor romanilor ca m-au votat si au avut incredere in mine. Acum este prima data cand ma bucur ca plange Sandra, pentru ca sunt lacrimi de fericire”, a marturisit Jean de la Craiova.

Nu o sa uit niciodata toate clipele petrecute aici si toti oamenii pe care i-am cunoscut si puterea imensa pe care au avut-o Jean si Bursucu – Bursucu cu idei nemaipomenite care sa ne faca sa luam note mari si Jean care a luptat din rasputeri si a invins durerea de picior si de spate. Cred ca nu am sa le pot multumi toata viata”, a declarat Sandra Neacsu.

Seara de vineri a fost pentru Ilaria cel mai frumos cadou primit vreodata de ziua ei. La 12 noaptea, toata lumea din platoul i-a cantat “La multi ani” pentru implinirea celor 23 de ani. Dupa sapte saptamani de concurs greu alaturi de Liviu Varciu, a ajuns pana in finala si a reusit sa castige locul al II-lea si premiul de 20 000 de euro.Doamna Bamboi si cei 13 copii

Ziua de 4 decembrie va ramane in istorie pentru familia Bamboi. Dupa ce Stefan si Alina Chinie au reusit prin votul publicului sa fie pe locul al treilea in clasament si sa castige premiul de 15 000 de euro, emisiunea „Dansez pentru tine” a facut ceva ce valoreaza mai mult decat orice suma de bani.

In seara de vineri, alaturi de mama lui Stefan, au aparut unul cate unul toti cei 13 copii ai sai, veniti din mai multe colturi ale Romaniei, dar si din Norvegia, din Spania si din Anglia pentru a-i implini mamei dorinta de a-i vedea pe toti in acelasi loc. Cei 13 copii s-au facut 14, pentru ca Alinuta a fost si ea adoptata de numeroasa familie Bamboi.

radu si Elena premiul de popularitateElena Voscoboinic, partenera lui Radu Valcan, prezentatorul PoveStirilor Adevarate de la Acasa Tv, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor si astfel si statutul de cel mai popular concurent al sezonului al optulea al emisiunii „Dansez pentru tine”.

Fiecare concurent a terminat emisiunea de vineri fericit. Ei au mai avut ocazia sa intre in ring si sa danseze cel mai bun dintre dansurile pe care le-au invatat in decursul sezonului, dar mai ales au avut surpriza de a primi bani cu care sa-si ajute parintii sa-si implineasca visul pentru care ei au decis sa intre in concurs.

„Dansez pentru tine” merge mai departe, pentru ca vineri a fost anuntat in direct ca pe data de 19 si 20 decembrie, la Teatrul Nottara se organizeaza preselectii pentru sezonul din primavara al competcastigatorii10itiei visurilor.

Peste 3 milioane de telespectatori s-au uitat la „Dansez”

Pro Tv a fost lider detasat de audienta cu cifre record pentru acest sezon atat de intreg publicul din mediul urban, cat si pe cel comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, din mediul urban.

In intervalul orar 20.30 – 1.29,  Pro Tv a inregistrat o medie de audienta pe intreg publicul din mediul urban de 11,3 rating si 29,6 procente din cota de piata, fata de Antena 1 care a avut de mai bine de 3 ori mai putin, mai precis 3,5 rating si 9,1 procente din cota de piata. La nivelul intregii populatii a Romaniei, peste 3 milioane de telespectatori au urmarit in minutul de aur ultima editie din acest sezon a emisiunii “Dansez pentru tine”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.