Incepe “Serviti, va rog!”. Mihai Bobonete, in travesti in prima editie a noului sezon

* Marti, 23 iulie, de la 20.15, si miercuri, 24 iulie, de la 20.30

Din 23 si 24 iulie, Nea Marin si gasca de vedete revin la Pro Tv in noul sezon al show-ului “Serviti, va rog!”, de data aceasta in statiunea Mamaia. Mai aprig ca niciodata, Nea Marin agita bine de tot “cocktail-ul de vedete” din prima editie: Oana Zavoranu, Razvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini si Sidia Sissoko sunt cap de afis in spectacolul  plin ochi de munci, petreceri si confruntari spumoase.

image

Antrenat in stil spartan inainte de filmari, Nea Marin isi asteapta primele “victime” la “Serviti, va rog!” cu un santier pe care vedetele vor construi terasa Crema de la zero, cu tot cu montat, vopsit si aranjat. Servirea clientilor pe plaja si “entertainment-ul” turistilor, carora li se pregateste cate un party tematic in fiecare seara, vor intra tot in atributiile vedetelor invitate. Acestea vor imparti fluturasi, se vor plimba cu carul alegoric prin toata statiunea si vor fi nevoite sa faca rost de recuzita de la vechii lor prieteni, membrii echipei “Circo Aquatico Bellucci”. “Ca la zidul chinezesc se munceste la noi”, declara Nea Marin inainte de startul sezonului, cu biciul pregatit.

image

Razvan Fodor, prezentatorul celui mai in voga show culinar al momentului, “Masterchef”, este, fara indoiala, cea mai chinuita vedeta: acesta va fi pus fata in fata cu cel mai mare cosmar al sau. Toata faleza va rasuna de chiotele si horele incinse de vedete in seara “romaneasca”, insa petrecerea travesti va reusi sa infierbante spiritele de tot si sa-l enerveze pe Mihai Bobonete, actorul din serialul de comedie “Las Fierbinti”. “Carui barbat ii place sa se deghizeze in femeie? Iata ca de data aceasta n-au avut de ales! Travesti – party ca la «Serviti, va rog!» n-a vazut Parisul! Cel mai incapatanat se dovedeste Mihai Bobonete, o sa vedeti, cu el nu ma inteleg de nicio culoare, insa pana la urma tot ca mine iese”, spune Nea Marin, maestrul de ceremonii. Dornic sa-i plateasca “zbirului” datoria, Bobonete si Fodor se vor alia impotriva lui si vor pune la cale tot felul de nazdravanii care se lasa cu pedepse si hohote de ras.

image

Cu sacii de gunoi in mana si costumata in pirat, taind bilete la circ: asa o vor vedea telespectatorii pe Oana Zavoranu in prima editie “Serviti, va rog!”. Neobisnuita cu muncile fizice, Oana se va lupta din greu cu somnul: “E obosita, i s-au umflat picioarele, nu rezista prea bine”, spune Nea Marin, insa are noroc cu Razvan, iubitul sau, care o va scoate din incurcatura si o va acoperi in fata “tartorului” vedetelor.

image

Diana Dumitrescu, protagonista noii telenovele romanesti “Ingeri pierduti” , care va avea premiera la Acasa Tv in aceasta toamna, ii va pune iarasi nervii la incercare lui Nea Marin: “Anul trecut zicea ca nu mai vine, acum spune ca s-a intors pentru ca ma iubeste”, spune Nea Marin, “ dar daca nu stau cu gura pe

ea, nu face ce ii spun”. Frumoasa actrita va servi pe terasa,  va aduna gunoaiele de pe plaja si va face senzatie in spectacolul de la circ, unde se dovedeste extrem de curajoasa in fata pericolelor “zburatoare si rapitoare”.

image

Sarea si piperul le vor asigura, la propriu, fostii concurenti de la Masterchef, Nini si Sidia Sissoko, care  vor gati, vor construi si vor demonstra ca au aptitudini nu doar in bucatarie, ci si pe ringul de dans. Nini o va lua la dans pe Oana Zavoranu, dar va sfarsi prin a se certa cu ea la cutite cand aceasta ii pune la indoiala talentul gastronomic. Cei doi bucatari isi vor delecta colegii de “suferinta” cu carnati la gratar si mamaliga pe plaja, demonstrand ca s-au adaptat perfect cerintelor culinare de pe plaiurile mioritice.

image

Ce alte provocari vor avea de infruntat vedetele si cum se vor sfarsi aventurile acestora la malul marii, sub comanda lui “Chuck Norris al folclorului romanesc”, Nea Marin, vor putea vedea telespectatorii  marti, 23 iulie, de la 20.15, si miercuri, 24 iulie, de la 20.30, in prima editie din noul sezon “Serviti, va rog!”, numai la Pro Tv.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.