Horia Vîrlan va invata cum se gateste profesionist


Horia Vîrlan, maestrul bucatar de la “Cireasa de pe tort”, se intalneste cu admiratorii sai. Acum aveti ocazia sa-l vedeti in actiune pe bucatarul care comenteaza savuros prestatia vedetelor in bucatarie.

In perioada 30 septembrie – 03 octombrie, DAAS Romania va invita la expozitia Romhotel 2009, organizata de Romexpo. De miercuri pana sambata, Horia va raspunde la orice intrebare privind echipamentele care se regasesc intr-o bucatarie profesionala.

In primele trei zile ale targului, in intervalul orar 13.00 – 15.00, el va sustine o serie de demonstraţii gastronomice, la care sunteti invitati sa luati parte. In timpul show-ului culinar veti avea ocazia sa gustati din delicioase preparate gatite la cuptor, cum ar fi orez salbatic cu stafide albe, antricot de vita cu mantie picanta, dorada regala in crusta de sare, tarta cu branza si caise, pain au chocolat, croissante si multe altele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.