Georgiana Codinca te invita la un nou curs de make-up, in Bucuresti

georgiana codinca

Vrei sa inveti sa te machiezi ca un profesionist? Iti doresti sa intorci toate capetele de admiratie atunci cand iesi din casa? Inscrie-te la cel mai bun curs de make-up din Bucuresti, la Academia de Beauty Georgiana Codinca.

Aici, ai parte de doi profesionisti, Alexandra Flaminzeanu si Georgiana Codinca, care te vor invata totul despre arta machiajului si despre modul in care iti poti pune in valoare farmecul personal.

Nu pierde ocazia sa inveti stiluri si tehnici diferite de machiaj de la cei mai renumiti si talentati traineri in cadrul Academiei de Beauty Georgiana Codinca.

Mai sunt 2 locuri disponibile pentru cursul de zi, care se va desfasura intre orele 10-14, care va incepe pe 16 octombrie. De asemenea, au inceput inscrierile pentru cursul after work, in intervalul 18-21, care va debuta in luna noiembrie.

Ambele cursuri de make-up din Bucuresti, cu Georgiana Codinca si Alexandra Flaminzeanu, dureaza 6 saptamani si au loc o data la doua zile. Profita acum de inscriere, caci locurile sunt limitate!

Pretul acestor cursuri de machiaj este de 3500 ron fiecare, iar banii se pot achita in 3 rate. Ele se desfasoara intr-o locatie exclusivista, situata in centrul capitalei, pe str. Jules Michelet, nr. 7 (Piata Romana).

De ce sa urmezi aceste cursuri, alaturi de Alexandra Flaminzeanu si Georgiana Codinca, make-up Bucuresti:

1. Trainerii Academiei de Beauty au o experienta bogata in industria de profil.

2. Dupa terminarea cursului, vei face practica la diverse evenimente: prezentari de moda, videoclipuri, sedinte foto, emisiuni tv.

3. Suntem singura academie de make-up din Bucuresti, care are contract cu o televizune, mai exact cu Antena 1.

4.Toate produsele cu care vei lucra sunt profesionale si provin de la cele mai mari branduri. Acestea iti vor fi puse la dispozitie din partea scolii pentru ca tu sa lucrezi ca un profesionist inca din prima zi.

5. Diploma, pe care o vei primi la finalul acestui curs de make-up cu Georgiana Codinca si Alexandra Flaminzeanu, este recunoscutata atat national, cat si international.

6. La fel ca si ceilalti cursanti, vei primi cadou un set de pensule profesionale, din par natural si un beauty blender original.

7. Vei avea posibilitatea sa-ti formezi un portofoliu chiar in timpul cursului de machiaj, deoarce pozele realizate sunt profesionale.

8. In cadrul orelor de curs, vei participa la demonstratii de make-up cu persoane publice.

9. La terminarea cursului, iti oferim o sedinta foto realizata de un fotograf cu experienta.

10. Toate persoanele care vor invata meserie de la Alexandra Flaminzeanu si Georgiana Codinca, cei mai buni make-up artisti din Bucuresti, vor primi discount la produsele pe care vor sa si le achizitioneze pentru case-ul personal.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre cursurile de make-up din Bucuresti, organizate de Academia de Beauty Georgiana Codinca, acceseaza site-ul nostru, https://www.georgianacodinca.ro sau suna la 0784.436.436. Aici, vei avea parte de cursuri de inalta calitate, cu instructori talentati si instrumente si produse de ultima generatie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.