Galerie FOTO La concertul Zdob si Zdub, un ascultator ProFM si-a cerut iubita in casatorie

  • El a fost auzit de o tara intreaga, totul fiind transmis live pe ProFM

 

Seara de joi, 14 februarie, a fost una speciala pentru ascultatorii ProFM si pentru fanii trupei Zdob si Zdub. Cei care au raspuns prezent la Afi Palace Cotroceni au sarbatorit Ziua Indragostitilor intr-un mod inedit. Ei au fost alaturi de DJ-ii ProFM si au construit o inima din post-it-uri lipite chiar pe studioul de sticla, cu dovezi scrise de dragoste. In total, ProFM a adunat pe tot parcursul zilei peste 10.000 de declaratii, atat prin sms, facebook, cat si in centrul comercial, iar 3 dintre cele mai frumoase sau inedite au fost premiate cu cite un weekend la Susai, Predeal.

Punctul culminant al serii a fost la ora 20.00, cand pe scena de langa patinoar, la ProFM Love Session a concertat trupa Zdub si Zdub, prezentata de Dj-ii Alarma ProFM, Bogdan Nicolai si George Andreescu. Indragitii artisti moldoveni au sarbatorit astfel cu ProFM 18 ani de cariera si lansarea albumului “Basta Mafia” printr-un concert mult asteptat in Bucuresti. Fanii au cantat cu ei noul single “Moldovenii s-au nascut”, dar si “Trece vremea omului”, “Dunarea”, “Langa codrii de arama”, “Everybody in the casa mare”. “Ne bucuram ca suntem aici si sa traim, sa inflorim impreuna. Va multumim mult ca sunteti cu noi”, a declarat Roman Iagupov, solistul trupei. Special pentru cei prezenti la concertul ProFM Love Session de Valentine’s Day, Zdob si Zdub a cantat in premiera si piesa „Omul cu inima de lemn” de pe noul album.

Surpriza serii, atat pentru spectatori, cat si pentru DJ-ii ProFM, a fost o cerere in casatorie. Maestrul de ceremonii si complice a fost luat chiar Dj-ul ProFM, Bogdan Nicolai. Dupa terminarea concertului, pe scena a urcat Doru, viitorul mire, care i-a oferit iubitei sale un inel si a intrebat-o: “Elena, vrei sa fii sotia mea?”, iar ea a raspuns foarte emotionata “da”, in aplauzele tuturor.

“Zdob si Zdub fac cel mai frumos live din cate am vazut vreodata la o trupa care canta in limba romana, iti transmit cea mai frumoasa stare, suta la suta pozitiva, deci perfecta pentru o zi in care sarbatorim dragostea. Ne-au tinut timp de o ora cu mainile in aer mai ceva ca la un jaf armat.:) Am incheiat seara cum nu se poate mai bine, cu un act de curaj al unui baiat din public, care m-a rugat sa il invit pe scena si sa il sustin, pentru ca vrea sa isi ceara iubita in casatorie de fata cu toata lumea. L-a auzit o tara intreaga, pentru ca eram in transmisie live si pe ProFM. Deci se pare ca si noi, si baietii de la Zdob si Zdub avem o nunta 🙂 ”, a declarat, la final, Nicolai.

Dupa concert, trupa Zdob si Zdub a organizat si o sesiune de autografe pentru fanii care au venit la concert.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.