Elena Udrea si viata de dupa divort

Marti, 6 august, la Povestiri adevarate, ACASA, telespectatorii au aflat de la Elena Udrea  povesti nestiute de dupa divort, intr-un interviu realizat la malul marii de Ioana Maria Moldovan.

image

Elena Udrea i-a dezvaluit Ioanei Maria Moldovan ca a tinut multe diete pentru a slabi, insa cu ajutorul unui nutritionist a ajuns intr-un timp record la greutatea pe care o avea la varsta de 25 de ani:  Cat timp am fost ministru m-am ferit sa apar in costum de baie. Acum, sunt deputat, fac plaja si ma bucur de soare ca orice om, spune Elena Udrea.

image

Elena Udrea se considera o femeie obisnuita care a trait intr-o familie simpla: Eu am avut o copilarie modesta, am trait intr-un cartier muncitoresc din Buzau si visam sa devin medic militar sau spion.

Fostul ministru a vorbit pe larg despre viata de dupa divort, despre tratamentele de infrumusetare, despre garderoba si stilul vestimentar ale unei femei independente, despre greselile din trecut, despre regrete, dar si despre schimbarile pe care planuieste sa le faca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.