De duminica, Andreea Marin „Pretuieste viata”, la TVR: „E ca şi cum m-aş întoarce acasă”

Andreea Marin_MG_5602* Din 20 octombrie, ora 20.45, Andreea Marin revine la TVR într-un show cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin

Oameni fără nume sonore, al căror destin a fost marcat de o provocare dificil de depăşit şi care au ştiut să se ridice şi să meargă mai departe, devenind exemple pentru cei din jur, sunt protagoniştii emisiunii Preţuieşte viaţa, pe care Andreea Marin o lansează duminică la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

Timp de trei ore, în fiecare duminică, de la 20.45, la Preţuieşte viaţa, telespectatorii se vor întâlni cu destine fascinante, trăiri şi emoţii din plin. Prezentatoarea şi realizarea noului proiect, Andreea Marin, se întoarce cu acest prilej la TVR: „E ca şi cum m-aş întoarce acasă. Pornesc la drum cu Andreea Marin_MG_5604emoţii şi cu bucuria de a avea o echipă creativă care abia aşteaptă să aducă un program de calitate în cât mai multe case”. (Andreea Marin)

Andreea Marin îşi propune să îi molipsească pe cei din faţa micilor ecrane cu pofta ei de viaţă şi cu optimism.

„Vom avea emoţie la cote înalte, explozie de bună dispoziţie, oameni frumoşi şi demni şi mai ales mii de idei care să ne ajute să trăim o viaţă mai frumoasă”, dezvăluie vedeta. „În fiecare dimineaţă, când mă privesc în oglindă, îmi spun două vorbe: preţuieşte viaţa!. Cred în ele, le pătrund înţelesul. Vreau să simt că viaţa nu mi-a fost dăruită în van, că am un rost şi
că voi lăsa ceva în urmă. Şi fac tot ce pot să fie aşa!, continuă Andreea.

Vedeta mai promite că, la Preţuieşte viaţa, vom cunoaşte învingători, oameni care au avut tăria de face alegerile dificile, spre a urmări rezolvarea situaţiei nu doar pentru ei, ci şi pentru ceilalţi. „Aceşti oameni au înţeles că a părăsi corabia la greu nu e o soluţie, că a spune «nu-mi pasă, nu mi se întâmplă mie» nu reprezintă o alegere, şi s-au luptat cu curaj şi răbdare pentru a schimba viaţa lor şi pe a celorlalţi. În ciuda tuturor piedicilor, ei au reuşit să învingă, să preţuiască viaţa, devenind astfel modele de urmat”, mai spune Andreea Marin.

Duminică de la ora 20.45, prima ediţie Preţuieşte viaţa – cu Andreea Marin, la TVR 1, TVR Internaţional şi TVR+.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.