Dana Rogoz, Elena Lasconi si Madalina Draghici, povesti despre nuntile lor

• Sambata, de la 20.30, la ProTv International, prima editie “De Suflet” din noul sezon

Romanii din afara tarii au o grila bogata de programe, atit unele complet noi, cit si  cele consacrate si indragite, cum ar fi emisiunea “De Suflet”, prezentata de Dana Rogoz.

Prima editie a noului sezon, care va debuta sambata, 6 octombrie, de la ora 20.30, la Pro TV International, va fi una dedicata mireselor. Reintoarsa din vacanta cu un statut complet nou, de femeie maritata, serioasa si la casa ei si mergand pe principiul “stiu ce-ai facut asta vara”, Dana le-a invitat pe Madalina Draghici si Elena Lasconi, cu care va discuta tema acestei editii: “nuntile verii in Romania”.

“Fara indoiala, a fost o perioada propice unor astfel de evenimente fericite si pentru ca si eu am primit multe intrebari legate de cum a fost la nunta mea, inclusiv de la romanii din strainatate cu care m-am intalnit in luna de miere, le-am invitat sambata pe Elena si pe Madalina, care au adoptat si ele sloganul “Ia-ti, mireasa, ziua buna!”, spune Dana.

De la o nunta traditionala, cu port popular si mancare romaneasca, atent aleasa si pregatita dupa retete originale cum a fost cea a Elenei, pana la Madalina Draghici cu o nunta mai moderna, cu porumbei albi si multi invitati, Dana va afla de la invitatele ei detalii pe care acestea nu le-au povestit pana acum. Si, la randul ei, vedeta ProTv International va dezvalui si ea cum a fost povestea ei in rochie de mireasa.

Din emisiune nu va lipsi nici muzica, Liviu Hodor si Mona vin sambata la “De Suflet” direct din topurile internationale si povestesc despre viitoarele concerte din strainatate, iar alaturi de ei sosesc si Amna si Trupa Mandinga.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.