Dan Bittman revine în televiziune: Vedetele văzute prin ochii propriilor copii în noul show de la Antena 1

Dan Bittman revine în televiziune și va prezenta, în această toamnă, la Antena 1, show-ul „Aici eu sunt vedeta!”.

Realizată pe baza formatului britanic “Big Star’s Little Star”, emisiunea „Aici eu sunt vedeta!” aduce în fața telespectatorilor celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la „Aici eu sunt vedeta!”, starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

„În această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Cine va şti mai multe despre copilul lui va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală”, spune Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Din toamnă, la Antena 1, în show-ul prezentat de Dan Bittman, fiecare vedetă va face echipă cu propriul copil și se va confrunta cu întrebări legate de viața de familie. Răspunsurile vor fi, de cele mai multe ori, surprinzătoare, căci se vor dezvălui secrete stânjenitoare, se vor da pe față obiceiuri ciudate.

Pe parcursul unei cariere muzicale de peste 30 de ani, celebrul solist vocal al trupei Holograf a lansat, alături de colegii săi, numeroase hit-uri, apreciate de tineri şi vârstnici deopotrivă. În anul 2000, Dan Bittman îşi începe cariera în televiziune, la TVR, unde prezintă, alături de Anca Ţurcaşiu, emisiunea „Ba da, Ba nu”. Au urmat „Bravo, bravissimo”, pe care a  prezentat-o intre 2001 si 2003, si „Dănutz SRL”, a carui gazda a fost din 2004 pana in 2012. In perioada 2012 si 2014 a fost membru al juriului XFactor România, alături de Cheloo si Delia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.