Andreea Raicu deschide “Scoala de bune maniere”

Din 9 noiembrie, opt fete rebele vin la “Scoala de bune maniere”, in fiecare marti, de la ora 20.30, la Prima TV.

In lipsa unei educatii solide, cele opt tinere au grave probleme de socializare, capacitatile de comunicare si relationare cu alte persoane lipsesc, iar agresivitatea si limbajul argotic le definesc cel mai bine.

Andreea Raicu, Maria Lancor si Ona Forţu au misiunea de a schimba comportamentul deviant al celor opt tinere.

Maria Lancor, profesoara de limba romana, le va invata pe eleve cum sa se poarte, cum sa comunice si cum sa vorbeasca in mod corect. Cei peste 30 de ani de experienta in invatamant, unde a activat inclusiv ca directoare de liceu, o recomanda. Doamna psiholog Ona Forţu se va ocupa de toate aspectele care tin de eticheta si bune maniere in societate, precum si de indreptarea comportamentului deviant al elevelor.

Andreea Raicu le va preda lectii de eticheta, le va instrui in arta vestimentara si le va dezvalui secretele esteticii:

Traim intr-o societate in care imaginea conteaza foarte mult, drept pentru care aspectul si limbajul, atat verbal, cat si non-verbal, sunt extrem de importante. Prin acesta emisiune ne propunem sa evidentiem insemnatatea bunelor maniere in societatea in care traim.  In lipsa unei educatii solide, “Scoala de bune maniere” te ajuta sa te rafinezi”.

Cea care va reusi in final sa-si insuseasca cele mai multe cunostinte si va deveni cea mai manierata eleva a “Scolii” va fi si castigatoarea premiului de 5000 de euro.

One thought on “Andreea Raicu deschide “Scoala de bune maniere”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.