Amanet Auto, cu 0% dobanda si comision in prima luna

amanet auto

Ai nevoie urgent de bani si nu ai de unde sa-i imprumuti? Poti apela cu incredere la o firma de amanet auto, care iti poate da pana la 75% din valoarea de piata a masinii, in functie de marca, de anul de fabricatie si de aspectul autoturismului. Dupa semnarea contractului si plasarea masinii in parcul auto al Amanet Auto, primesti banii pe loc.

In ziua de astazi, firmele de amanet auto te pot salva din orice incurcatura financiara. Oricand ai nevoie de un imprumut rapid, care nu necesita decat foarte putine acte, poti contacta un reprezentant al Amanet Auto si primesti banii fara batai de cap si cu 0% dobanda si comision in prima luna.

Din a doua luna, comisionul mediu este de 0,2% pe zi, dar scade pana la 0,12% pe zi, in functie de suma imprumutata si de perioada pe care se desfasoara creditarea. In general, perioada contractuala este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire.

Creditul de la Amanet Auto poate fi restituit inainte de termenul stabilit, dar nu mai devreme de 14 zile, iar comisionul va fi recalculat la zi si incasat doar pentru perioada imprumutata. In cazul in care doresti sa prelungesti contractul peste perioada de 30 de zile, trebuie sa achiti comisionul pentru prelungire sau sa faci plata integrala conform contractului.

Exista si posibilitatea ca, in cazul neprezentarii la sediul firmei, atunci cand expira contractul de 30 de zile, sa mai fii pasuit inca 14 zile cu aceeasi dobanda, fara costuri ascunse.

Ce suma poti imprumuta?

Atunci cand semnezi un contract de credit cu garantie auto de la Amanet Auto, suma imprumutata depinde de anul de fabricatie, de marca si de modul in care arata autoturismul:

–pana la 75% din valoarea lui, daca acesta este din 2016;
–pana la 70% din valoarea lui, daca acesta este din 2015;
–pana la 65% din valoarea lui, daca acesta este din 2014;
–intre 50% si 60% din valoarea lui, daca acesta este mai vechi de 2012.

Pentru masinile de epoca, fabricate intre 1900 si 2000, evaluarea are loc telefonic.

Acte necesare pentru Amanet Auto

Persoanele fizice trebuie sa prezinte cartea de identitate a proprietarului si a masinii, plus talonul. Persoanele juridice au nevoie de aceleasi acte, dar si de CUI (Certificatul Unic de Inregistrare), actul constitutiv si stampila societatii.

Dupa semnarea contractului, noi ne asumam responsabilitatea de a-ti pastra masina in siguranta, in cele doua parcuri auto proprii, unul pentru autoturisme si unul pentru camioane si utilaje. Acestea sunt pazite de o firma specializata si sunt monitorizate video 24/7, tu avand posibilitatea de a urmari de acasa, de la birou sau din orice locatie cu acces la internet, tot ceea ce se intampla cu ea.

Masina va fi fotografiata in detaliu in exterior, interior si kilometraj, pentru a justifica returnarea autoturismului in aceleasi conditii si apoi va fi sigilata pana la returnarea imprumutului, plus comisionul aferent. In plus, autoturismul poate fi asigurat cu o prelata dublu-strat (un strat protector pentru razele soarelui si unul pentru protectia vopselei).

In cazul in care, din diverse motive, nu poti achita imprumutul realizat la Amanet Auto, poti veni in parcul nostru cu potentiali clienti pentru cumparare. Dupa tranzactie, achiti suma de bani conform contractului si pastrezi diferenta.

Suna acum la 0723.444.200 sau trimite un email la office@amanetauto.ro si noi iti vom explica tot ceea ce ai nevoie sa stii despre imprumutul cu garantie auto!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.