55 de ani de TVR in 55 de confesiuni

Miercuri, 14 decembrie, a avut loc lansarea proiectului „55 de ANI de TVR în 55 de CONFESIUNI” propus şi realizat de Liana Săndulescu, Iuliana Marciuc şi Oana Georgescu, cu aportul echipei emisiunii „CONFESIUNI” (TVR 2). Proiectul cuprinde un volum şi un DVD-ul cu 55 de mărturisiri de suflet ale unor mari personalităţi artistice care au fost invitate, de-a lungul timpului, în emisiunea Iulianei Marciuc de la TVR 2.

Un număr impresionant de personalităţi care apar în carte au participat la evenimentul de lansare: Margareta Pâslaru, Stela Popescu, Florin Piersic, Emilia Popescu, Constantin Codrescu, Dinu Săraru, Mirela Fugaru, Ileana Stana Ionescu şi soţul său, Dr. Andrei Ionescu, Vladimir Găitan, Ion Lucian şi soţia sa, Paula Sorescu Lucian, Marius Ţeicu, George Mihăiţă, Sanda Ţăranu, Tora Vasilescu, Virgil Ogăşanu, Mircea Baniciu, Pompei Hărăşteanu, Cornel Todea.

Maestru de ceremonii a fost Constantin Trofin care a găzduit în studioul emisiunii „La mustaţă” lansarea proiectului realizat de colegele de la „CONFESIUNI”.
La eveniment au fost prezente şi alte personalităţi a căror activitate este strâns legată de TVR şi de cei 55 de ani pe care această instituţie îi împlineşte în ultima zi a acestui an, pe 31 decembrie. Astfel, alături de iniţiatorii proiectului, de Alexandru Lăzescu, Preşedinte General al Televiziunii Române şi Dr. Florin Rotaru, director al Bibliotecii Metropolitane Bucureşti, la eveniment au mai participat Ioana Bogdan, Alexandra Cepraga, Niki Modreanu, Andrei şi Jolt Kerestely, Ştefan şi Tudor Mărăscu, Gen.(r) Dr. Mircea Chelaru, Alexandru Mironov etc.

Proiectul „55 de ANI de TVR în 55 de CONFESIUNI” este realizat de TVR în colaborare cu Biblioteca Metropolitană Bucureşti şi Editura „Biblioteca Bucureştilor”. Cartea va fi donată bibliotecilor judeţene din ţară şi poate fi descărcată online de pe site-urile Televiziunii Române (www.tvr.ro/tvr2) şi Bibliotecii Metropolitane Bucureşti (www.bibliotecametropolitana.ro sau www.bmms.ro).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.